Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Shonitamon/Shanitamon(シャニタモン:shanitamon)

taso(レベル:reberu): ei tietoa

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): ei tietoa

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): lisäys(強化型:kyoukagata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Kasumi-gakure(sumusalaaminen), Hagakure(lehtisalaaminen)

nimen alkuperä: englannin sanat shout eli huutaa ja monita on suora romanisaatio, oikea romanisaatio oli monitor eli monitori

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Shoutmon(Monitormonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Aseellinen tiedustelumuoto(強行偵察形態:kyoukouteisatsu keitai), joka on syntynyt kahden digimonin ylitsevuotavasta uteliaisuudesta. Shonitamon käyttää ninjutsua tunkeutuakseen vihollisen alueelle ja jakaa tietoa liittolaistensa kanssa Monitormonien "Tiedonjako"-kyvyllä. Shonitamon osaa likkua huomaamattomasti. Jostain syystä ei kuitenkaan ole nähty sen käyttävän kykyjään, koska se uteliaisuuttan usein hiipii alueelle, joka ei kuulu sen päämäärään ja käyttää väärin aseellista tiedustelua. On olemassa monia silminäkijäraportteja kuumilta lähteiltä ja uima-altailta. Se väittää olevansa "tiedustelija" eikä "tirkistelijä".

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com