Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuka: Terriermon/Lopmon. Minut voi bongata myös Youtubesta nimellä Bagurawakanri(Aiemmin: Baguramon(ent. Anekiwakanri)), Anikista nimellä Gumimon09, Deviantartista nimellä PipecleanerFTW, DigiXrosista(digixros.proboards.com) nimellä St.Galgomon ja Yuulandista(yuuland.proboards.com) nimellä Yuufangirl.(Ja jos Yu-Gi-Oh! faneja sattuu eksymään tänne, heille tiedoksi, että nykyisin minut voi bongata Yu-Gi-Oh! the Abridged -foorumilta nimellä Cardmon.)

Suosikkidigimoneja: Terriermon, Lopmon, Gummymon, Chocomon, Galgomon, Rapidmon, Cherubimon, Antiramon, Wendimon, Turuiemon, Cocomon, Jellymon, SaintGalgomon, BlackGalgomon, BlackRapidmon, BlackSaintGalgomon, YukiAgumon, MachGaogamon, Renamon, Kyuubimon, Taomon, Chakmon, Panjyamon, Anubimon, Doumon ja voisin vielä jatkaakin...

Anime Top 3: Digimon(varsinkin 02 ja Tamers), Yu-Gi-Oh! ja Shoujou Kakumei Utena

Manga Top 3: Digimon Chronicle(mikäli lasketaan), Yu-Gi-Oh! ja Digimon Adventure V-Tamer 01

Kappaleita:  We are Xros Heart, Miracle Maker, Overlap, Rinbu Revolution...

Muita suosikkihahmoja(ei digimoneja siis): Yuu Amano(Digimon Xros Wars) Shinji(Digimon Chronicle), Tron(Yu-Gi-Oh! ZeXal) Bakura(Yu-Gi-Oh!), Akio Ohtori(Shoujou Kakumei Utena), Marik(Yu-Gi-Oh!), Neo Saiba(Digimon Adventure V-Tamer 01), Yuuji Musha(Digimon Chronicle)

Miksi teen tätä?

Digimon: Kaikki tuntevat animet, jotkut mangatkin ja jotkut ovat pelanneet pelejä. Olen tutkiskellut suomalaisia digimonsivuja ja voin sanoa, että ne ovat suurimmaksi osaksi tietoa animesta, fanficcejä sekä fanartia. MUTTA MISSÄ ON TIETO DIGIMONEISTA, JOITA EI OLE NÄHTY ANIMESSA? Entä muu tieto Digimaailmasta? Wikipediassa? Älä unta näe. Pitkäaikaisena digimonfanina olen sitä mieltä, että asialle pitäisi tehdä jotain. Ja kun kukaan muu ei sitä tee on minun tehtävä se. Netti on pullollaan tietoa digimoneista ja Digimaailmasta enkuksi, mutta suomeksi sitä kunnolla ole. Terriermon.suntuubi.com on vastaus tähän. Lisäksi halusin yrittää digimonien laskemista. Helpoiten se onnistuisi laskemalla samalla kun lisää. Valitettavasti tässä en tainnut ihan onnistua.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com