Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Digimaailma(デ ジタルワールド:dejitaru waarudo(Digital World) tai デジタル世界:dejitaru sekai) on alue kyberavaruudessa, jossa digimonit ja muut digitaaliset elämänmuodot elävät. Se on rinnakkain Oikean maailman kanssa ja näkymätön seinä erottaa nämä kaksi maailmaa toisistaan. Digimaailmassa on neljä saarta. Tiedostosaari(ファイル島:fairudo tou), Kansiomanner(フォルダ大陸:foruda tairiku), WWW-manner(WWW大陸:WWW tairiku) ja Jumalien metsä(神の森:kami no mori).

Digimaalima: Iliad(デジタルワールド・イリアス:dejitaru waarudo iriasu(Digital World Iliad)) on Digimaalima, joka sijaitsee eri serverillä kuin Yggrasilin hallitsema Digimaalima ja sitä hallitsevat Olympoksen 12 jumalaa. Sen päätietokone on nimeltään Homeros.

Digimaailman historiaa:

Muinaisina aikoina käytiin taisteluja ihmis- ja eläintyyppisten digimonien välillä. Lucemon saapui lopettamaan sodan ja tästä seurasi rauhan aika. Lucemon kuitenkin turmeltui vallasta ja hänestä tuli diktaattori. Kymmenen legendaarista soturia taisteli Lucemonia vastaan ja vangitsivat hänet Pimeälle alueelle, Digimaailman ytimeen. Kymmenestä soturista jäi tämän taistelun seurauksena vain Henget.

Kun Digimonit lisääntyivät, Yggrasil ei pystynyt enää hallitsemaan tilannetta ja tämä aiheutti Digitaalivaaran. Se aktivoi Projekti Arkin käyttämällä X-Ohjelmaa eliminoidakseen ei-toivotut digimonit. Jäljelle jääneet pääsisivät Uuten Digimaailmaan.

Digimaalima: Iliad:ia kohtasi aikoinaan ennenäkemätön kriisi, jonka seurauskena Apollomon ja Dianamon yhdistyivät GraceNovamoniksi.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com