Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

nimi(名前:namae): Baalmon(バアルモン:baarumon)

taso(レベル:reberu): ei todistettu, mutta koska se kehittyy Beelzebumoniksi, voimme olettaa sen olevan täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): ei tietoa

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): Ihmisdemoni(魔人型:majingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Guiltish: muuttaa viitassa olevat amulettinsa kaikenlaisiksi esineiksi ja heittää niitä, Leak Information(Vuototieto), Kamiuchi(Jumalalyönti): iskee vihollista Kamiuchilla, spirituaallisella piiskalla Tämä aiheuttaa suurta vahinkoa pyhille digimoneille.

nimen alkuperä: Baal on eräs demoni

evoluutio: Kiimon - Yaamon - Impmon - Wizarmon - Baalmon - Beelzebumon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet, sekä todistettujen muotojen yhdistymise): Wizarmon

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Beelzebumon

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet, sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Yleväksi hallitsijaksi kutsuttu digimon, joka loistaa tiedoillaan. Sanotaan, että Baalmon antaa tietoa Punaisesta Appin kirjasta sielua vastaan. Tähän kirjaan Baalmon tallettaa kaiken tietonsa. Vaikka tämä kirja antaa vastauksen millaiseen kysymykseen tahansa, se antaa vastaukseksi koettelemuksen ja jos tästä koettelemuksesta ei selviä, se ei anna vastausta, mutta vie sielun. Baalmonin viitassa on amuletteja kaikilta ajoilta ja kaikista paikoista ja sanotaan, että noihin amuletteihin on kirjoitettu ratkaisuja kaikkiin ongelmiin.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com