Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimielet(デジメンタル:dejimentaru(Digimental)) ovat muinaisia esineitä, joilla voidaan suorittaa Haarniskaevoluutio. Yhdeksän niistä perustuu analogisiin tunnuksiin ja niillä syntyneillä digimoneilla on yleensä Digimieleen kaiverrettu tunnus jossakin. Mangassa Digimon Adventure V-Tamer 01 oli myös Digimieli, mutta sen avulla ei suoritettu Haarniskaevoluutiota, vaan sen avulla saatiin äärimmäisen asteen digimon muutettua superäärimmäiseksi. Jenkeissä ja Suomessa niitä kutsutaan Digi-Eggeiksi.

Tämä on Rohkeuden Digimieli(勇気のデジメンタル:yuuki no dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneillä digimoneilla on usein jotain tekemistä tulen kanssa ja niillä on yleensä jossain Rohkeuden tunnus.

Tämä on Ystävyyden Digimieli(友情のデジメンタル:yuujou no dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneillä digimoneilla on usein jotain tekemistä salamoinnin tai jään ja eläinten kanssa ja niillä on yleensä jossain Ystävyyden tunnus.

Tämä on Rakkauden Digimieli(愛情のデジメンタル:aijou no dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneet digimonit osaavat yleensä lentää.

Tämä on Rehellisyyden Digimieli(純真のデジメンタル:dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneillä digimoneilla on jotain tekemistä kasvien ja/tai japanilaisen kulttuurin kanssa.

Tämä on Tiedon Digimieli(知識のデジメンタル:chishiki no dejimentaru). Tällä digimiellä syntyneillä digimoneilla on jotain tekemistä hyönteisten kanssa.

Tämä on Luotettavuuden Digimieli(誠実のデジメンタル:dejimentaru). Tällä digimiellä syntyneet digimonit osaavat uida.

Tämä on Toivon Digimieli(希望のデジメンタル:dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneillä digimoneilla on usein jotain tekemistä ungulaattien(kavio- ja sorkkaeläinten) kanssa.

Tämä on Valon Digimieli(光のデジメンタル:hikari no dejimentaru). Tällä Digimiellä syntyneillä digimoneilla on usein jotain tekemistä myyttisten olioiden kanssa.

Tämä on Lempeyden Digimieli(優しさのデジメンタル:dejimentaru). Tällä digimiellä syntynteet digimonit muistuttavat usein pieniä eläimiä.

Tämä on Ihmeen Digimieli(奇跡のデジメンタル:kiseki no dejimentaru). Tällä digimiellä syntyneillä digimoneilla on usein kultainen haarniska.

Tämä on Kohtalon Digimieli(運命のデジメンタル:unmei no digimentaru). Tällä Digimiellä syntyneet ovat usein kultaisia.

Tämä on Pimeyden Digimieli(暗黒のデジメンタル:ankoku no dejimentaru). Sen avulla mikä tahansa lapsitason digimon voi muuttua aikuis- tai armortason digimoniksi.

Näiden lisäksi on olemassa muitakin Digimieliä: Epätoivon Digimieli(欲望のデジメンタル:yokubou no dejimentaru), Itsepäisyyden Digimieli(根性のデジメンタル:konjou no dejimentaru) ja Kerskailun Digimieli(のど自慢のデジメンタル:nodojiman no dejimentaru).

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com