Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Digivice on laite, jonka avulla voi kehittää ja vahvistaa digimoneja. Digiviceista on julkaistu virtuaalilemmikkejä, V-Pet:jä, joilla voi kasvattaa oman digimonin, hoitaa ja taistella muita vastaan. Eri malleissa on eri ominaisuuksia. Kuvassa oleva Digivice on alkuperäinen Digimon Adventuren malli. Superevoluution ajaksi se vaihtaa väriä tunnuksen mukaan. Esimerkiksi Rohkeuden tunnusta käytettäessä se muuttuu oranssiksi. Sana Digivice tulee sanoista Digital Device(Digitaalinen laite). Agapion versiossa sitä sanottiin Pyhäksi laitteeksi.

Digimon Adventure 02:n malli on nimeltään D-3. D-3 tulee sanoista Digital Detect and Discovery(Digitaalinen, havaittu ja löydetty). Liittoevoluutiossa parien laitteiden värit yhdistyvät. D-3:lla pystyy avaamaan portin oikeasta maailmasta Digimaailmaan.

Digimon Adventure V-Tamer 01 -mangassa Digivice oli nimeltää Digivice 01. Sen avulla voi kommunikoida digimonin kanssa ja antaa tälle ruokaa.

Digimon Tamersin Digivice tunnetaan nimellä D-Arc(D-arkki). Sitä käytetään lähinnä suorittamaan Korttiviilto(Card Slash). Näitäkin on eri värisiä. Tässä esimerkkinä Jenrya Leen vihreä.

Tämä on Digimon Frontierin D-Scannner(D-Skanneri). Sen sisällä säilytetään legendaaristen soturien Henkiä(Spirit) ja sen avulla voi kerätä ja paluttaa Digikoodin(DigiCode). D-Skannereitakin on eri värisiä. Tässä Takuyan D-Scanner.

Takuyan(ja Koujin) D-Scanner koki pienen päiviyksen Hyperhenkievoluution(Hyper Spirit Evolution) yhteydessä.

Digimon Saversin ja Digimon Nextin Digivice tunnetaan nimellä Digivice IC. Niitäkin on eri värejä. Tässä muutama esimerkki. Tähän malliin voi laittaa digimonin sisälle.

Kuratan Dark Digivice käyttää hyväkseen keinotekoista Digisielua(Digisoul) saadakseen aikaan Pseudoevoluution.

Digivice IC:n kapasitetti ei riitä Äärimmäiseen evoluution, joten Digivice piti päivittää. Syntyi Digivice Burst(Digivice Purkaus).

Tämä on Biohybrididigivice(Bio Hybrid Digivice). Sitä käyttävät Biohybridit Digimon Savers:ssa. Kuvassa on Koukin Digivice.

Tämä on Digimon Twin Digivice. Se esiintyy mangassa Digimon Next.

Digimon D-Cyper -mangan Digivicesta on tässä kuvassa esimerkki. Sen nimi on D-Cyber.(Kuvassa on muuten Hikaru Ryuuji.)

Digimon Chronicle -mangan Digivice on nimeltää Pendulum X.

Digimon Xross Warsin Digivice on nimeltää Xros Loader(Ristetytyslataaja). Sen avulla voidaan suorittaa DigiXros ja Digivice IC:n tavoin digimon voi mennä sen sisään. Risteytyslataajan avulla voi matkustaa Vyöhykkeiden välillä ja kutsua legendaarisia digimoneja Digimuistien avulla.

Tässä kuvassa on Darkness Loader(ダークネスローダー:daakunesuroodaa(Pimeyslataaja)). Sen avulla digimonit voi pakottaa suorittamaan DigiXros. Ei tiedetä eroaako se muuten toiminnaltaan tavallisesta Xros Loaderista.

Tällainen on Digimon Story: Cyber Sleuth:n Digivice.

Tämä on Appli Drive(アプリドライヴ:apuridoraivu). Digimon Universe Appli Monsters:ssa käytettävä laite.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com