Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Bakemon(バケモン:bakemon)

taso(レベル:reberu): aikuinen(成熟期:seijukuki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): aave(ゴースト型:goosutogata)

rotu(しゅるい:shurui): demoni(アクマ:akuma)

kenttä(フィールド:fiirudo): painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu)

datakoko: 10G

aseet: Hell's Hand(Helvetin käsi): paljastaa kaapunsa alta suuren sinisen käden ja iskee sillä vastustajaa, Death Charm(Kuoleman lumo), Ghost Chop(aaveisku): muuttu näkymättömäksi ja paljastaa itsensä ja iskee karateiskulla.

nimen alkuperä: Japanin kielen sana Bakemono tarkoittaa aavetta/hirviötä tai japanin sana 0bake, joka tarkoittaa aavetta.

evoluutio: Mokumon - PetitMeramon - Candmon - Bakemon - Phantomon - Demon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Candmon, Elecmon, Falcomon, Goburimon, Impmon, Kamemon, Kudamon, Kunemon, Patamon, PicoDevimon(Dracmonin ja Kuramonin kanssa tai ilman), Shamamon, Tsukaimon, Wormmon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Giromon, Infermon(Chrysalimonin kanssa), MegaloGrowmon, MetalPhantomon, Mummymon, Phantomon(Wizarmonin tai Kuwagamonin kanssa tai ilman), Pumpmon(Garurumonin kanssa), Shawujinmon, SkullGreymon, Qilinmon, Vademon, Vamdemon(Devimonin ja Devidramonin kanssa tai ilman), Yatagaramon

Digimon Adventure jaksossa 11(Tanssiva aave, Bakemon) joukko Bakemoneja yhdistyi yhdeksi suureksi Bakemoniksi(Jonka kädet olivat koko ajan näkyvillä)

muuta: Aavedigimon, joka on peittänyt itsensä valkoisella kankaalla. Kukaan ei ole nähnyt mitä kankaan alla on. Se pystyy muuttumaan näkymättömäksi, ja muuttamaan muotoaan.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com