Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi(名 前:namae): Doruru Cannon/Dorulu Cannon(ドルルキャノン:doruru kyanon)(nykyisin myös Shoutmon + Dorulu Cannon(シャオウトモン+ドルルキャノン:shautomon + doruru kyanon)

taso(レベル:reberu): ei tietoa

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): ei tietoa

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): Lisäys(強化型:kyoukagata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Dorulu Cannon(Dorulukanuuna)

nimen alkuperä: japanin sana doruru kuvaa poraamisen ääntä, englannin sana cannon eli kanuuna

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Dorurumon(Shoutmonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Dorurumonin Pommitusmuoto(砲撃形態:hougeki keitai). Se on Dorurumonin mahtavin erikoishyökkäys, jolla laukaistaan kaikki energia. Koska Dorurumon täytyy keskittyä lataamaan kaiken energiansa, toisen digimonin apu tähtäyksessä on tärkeää. Ladatessaan energiaa Dorurumonin puolustusvoima menee nolla ja näin ollen siitä tulee puolustuskyvytön. Tällöin on äärimmäisen tärkeää olla toinen digimon suojelemassa. Sanotaan, että tätä mahtavaa tekniikkaa voi käyttää vain silloin, kun Dorurumonilla on täydellinen luottamus kumppaniinsa.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com