Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi(名前:namae): Cutemon(キュートモン:kyuutomon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, sakset

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): keiju(妖精型:youseigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Kizunaol: parantaa loukkaantuneen digimonin, Sugunaol, Yokunaol, Supersonic Wave(Ääntä nopeampi aalto), Ultrasonic Wave(Ultraääniaalto), Cute Blast(Söpö räjähdys), Storm Miracle Wand(Myrskyihmesauva)

nimen alkuperä: englannin sana cute eli söpö

evoluutio: Cutemon - V-mon(Agumonin kanssa) - XV-mon - Paildramon - Imperialdramon - Imperaildramon Fighter Mode - Imperialdramon Paladin Mode

pienemmät muodot:

näin asia todisetusti on(animessa mangassa tai CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista,  peleistä ja V-pet:sta(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

seuraavat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa tai CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): ShouCutemon(Shoutmonin kanssa), G-Cutemon(Dondokomonin, Knightmonin, PawnChessmonien, Jijimonin, Bastemonin ja ChibiKamemonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: V-mon(Agumonin kanssa), Tyranomon(Seadramonin kanssa), Asuramon(Andromonin kanssa)

muuta: Ilkikurinen ja eloisa, mutta ujo keijudigimon, joka elää kylmillä alueilla. Cutemonilla on päässään kaninkorvia muistuttavat aistinelimet, joilla voi havaita lähestyjän alta aikayksikön. Tämän vuoksi sitä on erittäin vaikea nähdä, koska se piiloutuu heti. Jos sattuu näkemään Cutemonin, on joko erittäin onnekas tai Cutemon houkuttelee ansaan. Cutemonin huivi on erittäin lämmin. Cutemon osaa parantaa haavoja ja se tulee lähemmäs, varmistaa ettei tule huomatuksi ja parantaa loukkaantuneen digimon ennen kuin se ehtii edes tajuta mitä tapahtui.

Cutemononeja(sekä jokunen Troopmon) Digimon Xros Warsissa.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com