Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Sparrowmon(スパロウモン:suparoumon)

taso(レベル:reberu): 8, 7, 10

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): paperi, kivi

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): lintu(鳥型:torigata), kone(マシーン型:mashiingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Crash Boom(Murskausjysäys): nousee korkealle ja pudottautuu alas murskaten vastustajan, Random Laser(Randomi laaseri): ampuu laserpyssyllään randomiin suuntiin, Wind Edge(Siipiterä): pidentää siipien kärjissä olevat terät ja iskee niillä vihollista, Dual Blast(Kaksoisräjähdys), Storm Mega Cannon(Myrskymegakanuuna)

nimen alkuperä: englannin sana sparrow eli varpunen Tämä luultavasti viittaa toisen maailmansodan aikaiseen saksalaiseen taisteluhävittäjään nimeltä "Spatz"(varpunen)

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): RaptorSparrowmon, Shoutmon X5(Shoutmon X4:n kanssa), Shoutmon+JetSparrow(Shoutmonin kanssa), Shoutmon X5B(Shoutmon X4B:n kanssa), JetMervamon(Mervamonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Digimon, joka on erikoistunut ilmataisteluihin Machin nopeudella. Lennosta pystyyy päättelemään on Sparrowmon hyvällä vai huonolla tuulella. Jos se esittää taitavia akrobaattisia temppuja pyytämättäkin, on se hyvällä tuulella. Sparrowmonin aseet ovat nimeltään Zanahoria(esp. porkkana). Ne on valmistanut sama aseseppä, joka on tehnyt Beelzebumonin Berenjan ja Astamonin Oro Salmónin.

Tämä on Sparrowmon AB. Se on syntynyt Sparrowmonin ja Ballistamonin yhdistyessä. Kirjaimet A ja B tulevat englannin sanoista After Burner eli jälkipolttaja.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com