Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): DarkKnightmon(ダークナイトモン:daakunaitomon)

taso(レベル:reberu): 9, 11, 13

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, paperi, sakset

tyyppi(型(タイプ:taipu)): Pimeä ritari(暗黒騎士型:ankokukishigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Undead Soldier(Epäkuollut sotilas), Axe Rider(Kirvesratsastaja), Twin Spear(Kaksoskeihäs), Shoulder Blade(Olkapääterä), Double Storm Bite(Tuplamyrskypuraisu)

nimen alkuperä: englannin sanat dark eli pimeä knight eli ritari

evoluutio: Puttomon - Cupimon - Lucemon - Lucemon Falldown Mode - Lucemon Satan Mode - DarkKnightmon(DeadlyAxemonin kanssa) - DarknessBaguramon(Baguramonin kanssa)

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): SkullKnightmon(DeadlyAxemonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): 

muut: Lucemon Satan Mode(DeadlyAxemonin kanssa)

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Tsuwamon Buster(Tsuwamonin kanssa), GreyKnightmon(Greymonin kanssa), DarknessBaguramon(Baguramonin kanssa), MegaDarkKnightmon

muut:

muuta: SkullKnightmonin ja DeadlyAxemonin, jotka ovat vaihtaneet veljeyden kuppeja, yhdistyessä syntynyt muoto, joka tuo yhteen vanhemman veljen älykkyyden ja nuoremman liikkuvuuden. DarkKnightmon on ensiluokkainen soturi, joka osaa käyttää Kaksoiskeihästään taitavasti pistämiseen, viiltämiseen tai heittämiseen tilanteesta riippuen. Vain harvat voivat taistella DarkKnightmonin kanssa reilusti kasvokkain ja voittaa. DarkKnightmon ei kaihda keinoja saavuttakseen tavoitteensa, ei epäröi liata käsiään ja on joskus valmis pettämään jopa kumppaninsa. DarkKnightmon, joka on varustettu leppymättömällä ylpeydellä ja arvokkuudella on vastapuoli, jota et halua viholliseksi, jos voit auttaa.

Tässä DarkKnightmon on yhdistynyt Duskmonin kanssa

Tässä Galfmonin kanssa.

Tässä DarkKnightmon on yhdistynyt Baguramonin kanssa. DarkKnightmonin ominaisuudet ovat kuitenkin vahvemmat, eikä tulosta tiettävästi kutsuta DarknessBaguramoniksi.

Tässä DarkKnightmon on yhdistynyt Blastmonin kanssa.

Tässä joukkoon on liittynyt vielä Lilithmonkin. Milleniumonin kanssa yhdistyessään se muodostaa ZeedMilleniumonin.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com