Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Arkadimon(アルカディモン:arukadimon)

taso: Arkadimonin nimi ei muutu kehittyessä.(tämä on vauva)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu): lumoava eläin(妖獣型:youjuugata)

kenttä: pimeä alue(ダークエリア:daakueria)

datakoko: ei tietoa

nimen alkuperä: Arkadia oli kaupunki kreikkalaisessa mytologiassa.

aseet:(vauva) Data Drain(Dataimu): selästä ilmestyvät rapumaiset kädet, joilla Arkadimon tarttuu vihollisen ja imee tämän datan

Tämä Arkadimon on lapsi(アルカディモン成長期:arukadimon sechouki). Se on kirottu digimon, joka on luotu joidenkin digimonien datasta. Se kehittyy absorboimalla toisten digimonien dataa. Sen aseet ovat Soul Absorption(Sieluabsorbointi):absorboi vastustajan datan ja Erase Sickle(Poistosirppi):poistaa vastustajan datan.

Tämä Arkadimon on aikuinen(アルカディモン成熟期:arukadimon seijukuki). Sen aseet ovat Prison Fist(Vankilanyrkki) ja Snatch Whip(Sieppauspiiska). Aikuistason Arkadimon voi kehittyä myös Keramonista.

Tämä Arkadimon on täydellinen(アルカディモン完全体:arukadimon kanzentai). Sen aseet ovat Dot Matrix ja Freeze Tentacle(Jäätävät lonkerot). Täydellisen asteen Arkadimon voi kehittyä myös Chrysalimonista, joko yhdistymällä aikuistason Arkadimonin kanssa tai ilman.

Tämä Arkadimon on äärimmäinen(アルカディモン究極体:arukadimon kyuukyokutai)). Sen aseet ovat Dot Matrix ja Exile Spear(Karkotuskeihäs). Äärimmäisen tason Arkadimon voi kehittyä myös Demonista ja se voi Demonin kanssa yhdistyessän muuttua Superäärimmäisen muodon Demoniksi.

Tämä Arkadimon on toisen asteen äärimmäinen muoto(V-Tamers:ssa käytettiin nimitystä Chou kyuukyokutai(:superäärimmäinen)). Sen aseet ovat God Matrix ja Dystopia Lances.

 

 

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com