Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Agumon(アグモン:agumon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki)(uusissa korteissa: 6,8)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei) normaalisti: rokote(ワクチン種:wakuchin(vaccine))(uusissa korteissa: kivi, paperi, sakset)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu): dinosaurus(恐竜型:kyouryuugata), matelija(爬虫類型:hachuuruigata)

rotu(しゅるい:shurui): myyttinen eläin(げんじゅう:genjuu)

kenttä(フィールド:fiirudo): lohikäärmeen karjaisu(ドラゴンズロア:doragonsuroa), metallikeisarikunta(メタルエンパイア:metaruenpaia), luontohenget(ネイチャースピリッツ:neichaasupirittsu), virustorjujat(ウィルスバスターズwirusubasutaazu), tuntematon(アンオウン:announ)

datakoko: 15G, 20G

aseet: Baby flame(vauvaliekki):ampuu suustaan tulipallon, Baby burner(vauvapolttaja):syöksee paljon tulta suustaa, Kuuchuu baby flame(ilma vauva liekki):Baby flame ilmassa, Spitfire(ampuu tulipallon suustaan), Battle hawk(iskee vastustajaa kirveellä, joka on valmistettu Chrome digizoidista), Surudoi tsume(terävät kynnet):iskee vastustajaa kynsillään, Mach jab(lyö vastustajaa nopeasti), Mach jab combo(jatkuva Mach jab), Dynamite kick(dynamiittpotku):hyppää ilmaan ja potkii vastustajaa, Uppercut(lyö vastustajaa), Awa(Kuplat): puhaltaa kuplia suustaan, Baby Blast(Vauvaräjähdys), Storm Twin Sword(Myrskykaksosmiekka)

muuta: Nykyinen Agumon on peräisin Digimonin viidenneltä tuotantokaudelta, Digimon Saversista. Saversissa Agumonin kumppani on Masaru Daimon -niminen poika. Nykyisestä Agumonista on olemassa myös virusattribuutin versio.

Mangassa Digimon Next esiintyy myös Agumon jolla on nahkavyöt. Aluksi sillä tosin ei ollut niitä. Digimon Nextissä Agumonilla on lohikäärmeen digimuisti kädessään.

Tunnetuin Agumon on peräisin Digimonin ensimmäiseltä kaudelta, Digimon Adventuresta. Silloin Agumonin kumppani oli Taichi Yagami -niminen poika. Ensimmäisessä Digimon elokuvassa(Digimon Adventure) esiintyi tälläinen Agumon, mutta se oli paljon normaalia suurempi. Jenkeissä sitä sanottiin BigAgumoniksi.

Agumon X-koutai(アグモンX抗体) tai Agumon X, niin kuin sitä yleensä sanotaan on Agumonin X-vasta-aine(X抗体:X-koutai) muunnos. Se esiintyy korttien lisäksi mangassa D-cyber. D-cyberissa Agumonin kumppani on nimeltään Teru Raku.

pienemmät muodot: Tokomon(X-Vasta-aine)

Mangassa Digimon Adventure V-tamer 01 esiintyvä Agumon on vielä Agumonin "alkumuodon näköinen". Sanotaan, että Taichin Zeromaru olisi kehittynyt Agumonista.

Agumon "Burst mode" on nähty vain Digimon Saversissa. Nimi "Burst mode" on fandomin antama nimi. Sitä ei virallisesti ole nimetty Agumon Burst modeksi. 

Fürer on Agumon, joka esiintyy pelissä Digimon World: Digital Card Battle. Ulkonäkönsä vuoksi se on saanut lempinimen Hitler Agumon.

Agumon, joka on valmistunut Digimaailman yliopistosta on nimeltään Agumon Hakase. Hän sanoo itseään Professori Agumoniksi.

Agumon Hakase voi olla lapsi- tai äärimäistä tasoa. Agumon Hakase nähtiin ensimmäisen kerran Bandain japanilaisella nettisivulla; jonkinlaisena maskottina.  Agumon Hakasen aseet ovat: Baby Flame, Tsurudoi tsume ja Hakaseboo(iskee kädessään olevalla kepillä vastustaja)

nimen alkuperä: japanin kielen sana agurabana, joka tarkoittaa laakea nenää tai sanasta aguagu, joka kuvaa puremisen ääntä. Agumon Hakasen nimessä oleva hakase on japania ja tarkoittaa professoria.

evoluutio: Botamon - Koromon - Agumon - Greymon/Greymon - MetalGreymon/RiseGreymon - WarGreymon/ShineGreymon - ShineGreymon Burst Mode

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa tai Cd-Draamassa): Koromon

yleiset käsitykset korteista ja peleistä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet):

muut: Gigimon, Wanyamon, Nyaromon, Friimon, Guilmon(Starmonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa tai Cd-Draamassa): Greymon, GeoGreymon, Omekamon, RiseGreymon(täydellinen evoluutio), ShineGreymon(äärimmäinen evoluutio), WarGreymon(harppausevoluutio), MetalGreymon(Superevoluutio(rokote) tai pimeä evoluutio(virus)), Centarumon, V-dramon, Meramon, Omegamon(Gabumonin kanssa), SkullGreymon(pimeä evoluutio)

yleiset käsitykset korteista ja peleistä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet): Greymon L(Gabumonin kanssa), WarGreymon(MetalGreymon L:n, Greymon L:n ja Koromonin kanssa), Tyranomon

muut: Agnimon(Coronamonin kanssa tai ilman), Angemon, Birdramon, Boarmon, Coredramon(vihreä), Devidramon, Devimon, Fladramon, FlareLizarmon, Garurumon, Golemon, Gorimon, Growmon, IceDevimon, Igamon, Kyuubimon, Leomon, Magnamon, Maildramon, Monochromon(Gotsumonin kanssa tai ilman), Nanimon, Numemon,  Sepikmon, Stingmon, Tailmon, Togemon, Tortomon, XV-mon, V-mon(Cutemonin kanssa), Shoutmon(V-monin ja Coronamonin kanssa)

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com