Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi(名前:namae): Ballistamon/Varistormon(バリスタモン:baristoramon)

taso(レベル:reberu): 6, 8

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, paperi, sakset

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): kone(マシーン型:mashiingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Horn Breaker(Sarvimurskain):iskee sarvellaan vihollista, Heavy Speaker(Painava kaiutin): ampuu vatsastaan voimakkaita ääniaaltoja, Arm Bunker(Käsibunkkeri), Blast Speaker(Räjähdyskaiutin), Storm Mega Cannon(Myrskymegakanuuna)

nimen alkuperä: riipunnee romanisaatiosta: Jos nimi on Varistormon, nimen alkuperä voi olla englannin sana varistor eli varistori, ylijännitesuoja, jos nimi on Ballistamon, nimen alkuperä voi olla englannin sana ballista, joka on muinainen varsijousen tapainen ase

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): AtlurBallistamon, ShoutmonX2(Shoutmonin kanssa), Shoutmon X4(Shoutmonin, Dorurumonin, Starmonin ja Pickmonien kanssa), Varistormon MC(Mushmonin kanssa), Ballistamon Sextet Launcher(Dorurumonin kanssa), BalliBastemon(Bastemonin kanssa), RampageGreymon(MetalGreymonin ja Dorurumonin kanssa), DarkVolumon, Xros-UpBallistamon(Revolmonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Shoutmon X2(V-monin kanssa)

muuta: Vahvasti haarniskoitu digimon, joka on kuitenkin lempeä. Varistormon voi antaa raskaan haarniskansa ja voimansa muille digimoneille muuntautumulla Soukou Kyouka Keitain avulla.

Tämä on Ballistamon MC. Se on syntynyt Ballistamonin ja Mushmonin yhdistyessä. Kirjaimet MC tulevat sanoista Mushroom Cottage eli sienimökki.

Tämä on Ballistamon SR. Kirjaimet SR tulevat sanoista Sextet Launcher eli Sekstettilaukaisin. Se on syntynyt Ballistamonin ja Dorurumonin yhdistyessä.

Aseet: Sextet Storm(Sekstettimyrsky): laukaisee kuusi tykkiänsä.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com