Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Shoutmon(シャウトモン:shautomon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki), 6, 8

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, sakset, paperi

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): pieni lohikäärme(小竜型:shouryuugata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Soul Crusher(Sielumurskain): käyttää mikkiä vapauttaakseen kuumia tunteita rinnastaan ja iskee sillä, Rock Damashi(Rocksielu): heittää tulipallon, Rowdy Rocker(Öykkärirokkari): iskee vihollista mikrofonillaan

nimen alkuperä: englannin sana shout eli huutaa

evoluutio: Chicomon - Chibimon - V-mon - Shoutmon(Agumonin ja Coronamonin kanssa) - Guilmon(Pickmonin/Chibickmonin kanssa) - Growmon - MegaloGrowmon - Dukemon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: V-mon(Agumonin ja Coronamonin kanssa), Guilmon(Plotmonin ja Impmonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Shoutmon+Tähtimiekka(Starmonin ja Pickmonien kanssa), (Shoutmon+)Doruru Cannon(Dorurumonin kanssa), Shoutmon+Jet Sparrow(Sparrowmonin kanssa), Shonitamon(Monitormonin kanssa), DonShoutmon(Dondokomonin kanssa), Shoutmon X2(Ballistamonin kanssa), Shoutmon X2 Plus(Ballistamonin ja ChibiKamemonin kanssa), Shoutmon X3(Ballistamonin ja Dorurumonin kanssa), Shoutmon X4(Ballistamonin, Dorurumoni, Starmonin ja Pickmonien kanssa), Shoutmon X4 K(Ballistamonin, Dorurumonin, Starmonin, Pickmonien ja Knightmonin kanssa), Shoutmon X4 B(Ballistamonin, Dorurumonin, Starmonin, Pickmonien ja Beelzebumonin kanssa), Shoutmon X5(Ballistamonin, Dorurumonin, Starmonin, Pickmonien ja Sparrowmonin kanssa), JijiShoutmon(Jijimonin kanssa), ShouCutemon(Cutemonin kanssa), PawnShoutmon(PawnChessmonin kanssa), OmegaShoutmon(Superevoluutio), Xros-UpShoutmon(toisen digimonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Guilmon(Pickmonin/Chibickmonin kanssa)

muuta: Kuumaverinen digimon, joka kulkee suoraa linjaa. Shoutmon rakastaa musiikkia ja se hyräilee mielllään lauluja luonnolliseen taustamusiikkiin kuten tuulen suhinaan tai joen virtausääneen. Shoutmonilla on aina mukanaan mikrofoni ja Shoutmon ilman mikkiä ei ole oikea Shoutmon.

Digimon X-Arenassa on mahdollista joidenkin koodien avulla kutsua keltainen Shoutmon.

Peleissä Digimon Story: Super Xros Wars Red/Blue esiintyy myös musta Shoutmon.

Tältä Shoutmon näyttää seiskakaudella.

Digimon Xross Warsin ensimmäisessä jaksossa Shoutmon ja Ballistamon yhdistyivät, mutta tulos ei näyttänyt Shoutmon X2:lta.

Tämä on Shoutmon+Tähtimiekka(シャウトモン+スターソード:Shautomon+sutaasoodo(Shoutmon+Star Sword)). Miekkayhtymämuoto(剣結袷形態:kenketsukou keitai). Sahamainen terä, joka leikkaa tehokkaasti vastustajan ja aiheuttaa paljon vahinkoa. Tähtmimiekka edustaa Starmonin ja Pickmonien voimakasta tunnesidettä.

taso: 8, 10

Tyyppi: Lisäys(強化型:kyoukagata)

aseet: Star Blade(Tähtiterä), Full Star Blade(Täystähtiterä)

Tämä on Shoutmon SH tai Shoutmon Star Wheel(Tähtipyörä).

Tämä on Shoutmonin ja Sparrowmonin yhdistyessä syntynyt Shoutmon+Jet Sparrow(シャウトモン+ジェットスパロウ:shautomon+jettosuparou(Shoutmon+Suihkuvarpunen) Se on Lisäystyyppiä. Sparrowmonin Machin nopeuden risteilijä(音速巡航形態:onsokujunkou keitai), joka on saanut lisää nopeutta ja voi kantaa toista digimonia selässään lentäessään, mutta jos tällä digimonilla ei ole paljon tahdonvoimaa, se lentää selästä nopeuden vaikutuksesta. Sillä on Digipuristin, joka tuottaa työntövoimaa ottamalla ilmaa superpuristimeen ja puristamalla sen peräpäästä ulos. Tätä voi käyttää paitsi lentämiseen myös hyökkäämiseen.

aseet: Air Shooter(Ilma-ampuja): ampuu ilma-ammuksen, Plasma Blaster(Plasmaräjäytin): muuttaa superpuristetun ilman plasmaksi ja ampuu sitä pyssyistään

Tämän on Shoutmon X2(シャウトモンX2:shautomon kurosu tsu). Ballistamonin Haarniskalisäysmuoto(強化装甲形態:kyoukasoukoukeitai), joka puolustatuu useita kertoja paremmin toinen digimon sisällään.

taso: 8, 10

attribuutti: kivi, paperi, sakset

tyyppi: Lisäys(強化型:kyoukagata)

aseet: Body Blaster(Kehoräjäytin), Mac Arrow, Horn Breaker DX(Sarvimurskain DX), Arm Bunker(Käsibunkkeri), Optic Laser(Optinen laaseri), Miyabarukan

pienemmät muodot: V-mon(Ballistamonin kanssa)

suuremmat muodot: Shoutmon X2 Plus(ChibiKamemonin kanssa), Shoutmon X3(Dorurumonin kanssa), Shoutmon X4(Dorurumonin ja Starmonien kanssa), ShineGreymon(Dondokomonin kanssa)

Tämä on Shoutmon X2 Plus M. Se syntyy Shoutmon X2:n ja ChibiKamemonin yhdistyessä.

Tämä on Shoutmon X3(シャウトモンX3:Shautomon kurosu surii).(Joo, tuossa lukee Shoutmon X4, mutta Shoutmon X3 on samannäköinen kuin ShoutmonX4, mutta ilman Tähtimiekkaa). Soturi, jota kutsutaan "Fyysiseksi muodoksi(フィシカル形態:fishikaru keitai)" ja jolla on hengen, taidon ja voiman kykyjä. Shoutmon X3:n keho on hyvin notkea ja Shoutmon X3 leikittelee mielellään vihollisen kanssa akrobaattisilla liikkeillä. Shoutmon X3 on Yhdistelmätyyppiä(合成型:gouseigata)

taso: 8, 12

attribuutti: kivi, paperi, sakset

aseet: Three Impact(Kolme iskua), Three Victorize, Hich Atmospheric Pressure(Korkea ilmanpaine(?)), Victorize Boomerang: ottaa rinnastaan bumernagin ja heittää sen

pienemmät muodot: Shoutmon(Ballistamonin ja Dorurumonin kanssa), Shoutmon X2(Dorurumonin kanssa)

suuremmat muodot: Shoutmon X4(Starmonien kanssa), Shoutmon X3SD(SkullKnightmonin ja DeadlyAxemonin kanssa), Shoutmon X3GM(Greymonin ja MailBridramonin kanssa)

Tämä on Shoutmon X3SD. Se on syntynyt Shoutmon X3:n, SkullKnightmonin ja DeadlyAxemonin yhdistyessä. S tulee SkullKnightmonista ja D tulee DeadlyAxemonista. Fyysinen muoto, joka kantaa Voittokeihästä(ビクトリースピア:bikutoriisupia(Victory Spear) ja jota pelätään pertuskan jumalana, joka armottomasti lyö vastustajansa.

taso: 9, 11, 13

attribuutti: kivi, paperi

tyyppi: lisäys

aseet: Billion Stab(Biljoona puukotusta), Blast Doruru Cannon(RäjähdysDorurukanuuna), Double Sword Bite(Tuplamiekkapuraisu), Acid Typhoon(Happotaifuuni), Victory Spear(Voittokeihäs)

Tämä on Shoutmon X3GM. Se on syntynyt Shoutmon X3:n, Greymonin ja MailBirdramonin yhdistyessä. Se on erikoistunut supernopeaan lähitäisteluun ja sanotaan, että sen muoto, pahtavan kuuma ja väkivaltaiset liekit, voivat sulattaa jopa useiden kilometrien päästä.

taso: 9, 11, 13

attribuutti: paperi, kivi

tyyppi: siivekäs lohikäärme/Pterosaurus(翼竜型:yokuryuugata)

aseet: Breath of Perun, Blast Flare(Räjähdyslieska), Storm Claw(Myrskykynsi), Wild Burning(Villi poltto), Brilliance Dagger(Loistotikari)

 Tämä on Shoutmon X4(シャウトモンX4:shoutomon kurosu foo) ShoutmonX4 lyö vastustajansa miekallaan ja hännässään olevalla poralla. Shoutmon X3:n tavoin Shoutmon X4 on Yhdistelmätyyppiä. Voittomuodoksi(ヴィクトリー形態:vikutorii(victory) keitai) kutsuttu muoto, joka on syntynyt neljän digimonin voitonhalusta. Ei ole väärin kutsua sitä yhdeksi voimakkaimmista digimoneista.

taso: 10, 14

attribuutti: kivi, paperi, sakset

aseet: Burning Star Crusher(Polttava tähtimurskain), Three Victorize, Three Impact(Kolmi-isku), High Atmospheric Pressure(Korkea ilmanpaine), Three Victorize Max Power, Burning Star Slasher, Victorize Boomerang, Double Sword Cross Slash(Tuplamiekkaristiviilto)

pienemmät muodot: Shoutmon(Ballistamonin, Dorurumonin, Starmonin ja Pickmonien kanssa), ShoutmonX2(Dorurumonin ja Starmonien kanssa), Shoutmon X3(Starmonien kanssa), Shoutmon + Tähtimiekka(Ballistamonin ja Dorurumonin kanssa), ShineGreymon(Dorurumonin kanssa)

suuremmat muodot: Shoutmon X4 K(Knightmonin ja PawnChessmonien kanssa), Shoutmon X4B, Shoutmon X5(Sparrowmonin kanssa), Shoutmon X4S(Spadamonin kanssa)

Tämä on Shoutmon X4 K(シャウトモンX4K:shautomon kurosu foo naito(knight)). K tulee englannin sanasta knight eli ritari. Myös Shoutmon X4 K on yhdistelmätyyppiä.

aseet: Burning Star Crusher(Polttava tähtimurskain)

pienemmät muodot: Shoutmon X4(Knightmonin ja PawnChessmonien kanssa)

Tässä kuvassa on Shoutmon X4 B(シャウトモンX4B:shautomon kurosu foo bii). se on syntynyt Shoutmon X4:n ja Beelzebumonin yhdistyessä. B tulee Beelzebumonista.

taso: 9, 11, 12, 14, 15

attribuutti: kivi, paperi, sakset

tyyppi: Yhdistelmä

aseet: Star's Blade Celestrike, Chaos Flare(Kaaoslieska), Storm Spear Needle(Myrskykeihäsneula), Blast Meteor Slasher(Räjähdysmeteoriviiltäjä)

suuremmat muodot: Shoutmon X5B(Sparrowmonin kanssa)
Tässä kuvassa Shoutmon X4B:llä on valkoiset siivet.

Tämä on Shoutmon X4S(シャウトモンX4S:shautomon kurosu foo esu). Se on syntynyt Shoutmon X4:n ja Spadamonin yhdisytessä.

taso: 10, 12

attribuutti: sakset, kivi

aseet: Victory Brave(Voittorohkea), Blaze Fire(Polttotuli), Xros R&B, Blast Spada Lance(Räjähdysmiekkaseiväs), Double Storm Bite(Tuplamyrskypuraisu)

Tässä kuvassa näkyy Shoutmon X5(シャウトモンX5:shautomon kurosu faibu). Se on syntynyt Shoutmon X4:n ja Sparrowmonin yhdistyessä.

taso: 9, 13, 14

attribuutti: kivi

tyyppi: yhdistelmä

aseet: Meteor Impact(Meteori-isku): lyö vastustajaa hohtavalla nyrkillä, Metero Buster Attack(Meteorikaverihyökkäys), Burning Star Crusher(Polttava tähtimurskaaja), Three Victorize, Impact Laser(Iskulaaseri)

Tämä on Shoutmon X5B. Se on syntynyt Shoutmon X4B:n ja Sparrowmonin yhdistyessä. Se on yhdistelmätyyppiä(Tarvitseeko tätä enää sanoa?)

aseet: Burst Dash Stream(Purkausryntäysvirta)

Tämä on Shoutmon X5S. Se on syntynyt Shoutmon X5:n ja Spadamonin yhdistyessä.

taso: 13

attribuutti: sakset

aseet: Blast Spada Lance(Räjähsysmiekkaseiväs), Double Storm Bite(Tuplamyrskypuraisu)

Tämä on Shoutmon X6. Se on syntynyt OmegaShoutmonin, SiegGreymonin, Ballistamonin, Dorurumonin ja Starmonien yhdistyessä. Aseena sillä on Xros Shooting Rocker(Ristiampujarokkari): iskee vihollista mikrofonillaan

Tämä on Shoutmon EX6. Evoluutiomuoto(エボリューション形態:eboryuushon keitai), joka on syntynyt OmegaShoutmonin, AtlurBallistamonin, JägerDorurumonin, SiegGreymonin ja RaptorSparrowmonin yhdistyessä.

aseet: Soul Calibur, Demolition Horn(Purkusarvi), Ryuusei Rock Damashii(Meteorirocksielu): heittää ShootingStramonin

Tämä on Shoutmon X7(シャウトモンクロスセブン:shautomon kurosu sebun(xros seven). Se on syntynyt OmegaShoutmonin/Shoutmon DX:n, Varistormonin, Dorurumonin, Starmonien ja Sparrowmonin yhdistyessä. Yhdistelmätyyppiä taas tämäkin.

aseet: Xros Burning Rocker(Ristipolttavarokkari), Seven Victorize: ampuu rinnastaan V:n muotoisen säteen

Tämä on Shoutmon X7 Superior Mode(Esimiesmuoto). Se on syntynyt Shoutmon X7:iin on yhdistynyt Digimaailman kaikki digimonit.

aseet: Final Xros Blade(Viimeinen ristiterä): iskee vihollista energiaterällä

Tämä on Shoutmon DX(シャウトモンDX:shautomon dii kurosu). D tullee sanasta double eli tupla. Se on syntynyt SiegGreymonin ja OmegaShoutmonin yhdistyessä.

taso: 13

attribuutti: sakset

aseet: Electric Buster Cross, Storm Mega Cannon(Myrskymegakanuuna), Trident Jusfang: iskee vihollista oikealla kädellään, Victorize Banking: ampuu otsastaan V-kirjaimen muotoisen säteen

Tämä on Shoutmon EX6. Se on syntynyt OmegaShoutmonin, SiegGreymonin, AtlurBallistamonin, JägerDorurumonin ja RaptorSparrowmonin yhdistyessä.

aseet: Soul Calibur, Demolition Horn(Purkaussarvi)

 

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com