Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi(名前:namae): Dorurumon/Dorulumon(ドルルモン:dorurumon)

taso(レベル:reberu): 6, 8

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): kivi, paperi, sakset

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): eläin(獣型:kemonogata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: 15G

aseet: Dorulu Buster: pyörittää päässään olevaa poraa ja ampuu sen, Dorulu Tornado(Dorulutornaado): suurentaa hännässään olevan poran ja nostattaa tornaadon,  Dorulu Blader

nimen alkuperä: doru tulee sanasta doriru, joka on englannin sana drill eli porata japanilaisittain ru tulee japanin sanasta garuru, joka kuvaa suden ääntä

evoluutio:

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetuisti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): JägerDorurumon, Doruru Cannon(Shoutmonin kanssa), ShoutmonX3(Shoutmonin ja Varistormonin kanssa), Shoutmon X4(Shoutmonin, Varistormonin, Starmonin ja Pickmonin kanssa), RampageGreymon(MetalGreymonin ja Varistormonin kanssa), Varistormon SR(Varistormonin kanssa), Xros-UpOmegaShoutmon(OmegaShoutmonin kanssa), Xros-UpDorurumon(PawnChessmonien kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Shoutmon X4(ShineGreymonin kanssa)

muuta: Dorurumon ei pidä siitä, että sitä komennetaan. Tämä digimon pysyttelee yleensä kivikkoisilla vuorilla. Dorurumon on uskollinen digimon, jolla on ritalillinen luonne, mutta se yleensä toimii yksin. Dorurumon käyttää mielellään "lyö ja juokse" -taktiikkaa. Dorurumon pärjää sekä maa- että ilmatyyppisiä vastustajia vastaan.

Tämä on Dorurumonin ja Starmonien Digiristeytys. Sillä ei ole virallista nimeä, mutta jotkut kutsuvat sitä Dorurukopteriksi.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com