Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: J

17.06.2019 13:11
Muuten. nyt on julkaistu joku Rasenmon tai joitan sellaista

Ps. Sori vielä edellisestä hölmöilystä. Ajatus että tätä sivua ei kohta enää ole sai kai hiukan hosuilemaan

Vastaus:

Olen kyllä tietoinen Rasenmon GM:stä, mutta koska kyseessä on pimeä muoto, olen orotellut tavallisen Rasenmonin julkaisua.

Nimi: J

03.06.2019 07:34
NO VOIHAN::! Unohdin että kysyin jo tuota! anteeksi turhanpäivöisestä. :(

Vastaus:

Kuten olin sanomassa.

Nimi: J

30.05.2019 22:11
Uteiliaisuutta ennen kuin loppu tulee. Jos olisit kesyttäjä niin minkälaisen kumppanin haluaisit? Mut olisi ehdotomasti: Picodevimon>Devimon>NeoDevimon>Metamormon

Vastaus:

Määhä vastasin toho jo.

Nimi: Robotic Z

20.05.2019 13:50
Sää oot käyttäny suntuubin templatee nii wix.com omistaa ihan sikana pohjia sivuille ja siin on tosi helppo ja hyvä editori niille (ite siirtämäs omii sivui sinne luultavasti). webs on kans hyvä , viimeks kun käytin nii oli 2012 et varmasti muuttunu ja weeblystä oon kuullu kans hyvää. noi kolme wwix,webs ja weebly taitaaki olla suosituimmat.

Vastaus:

Täytyy tosiaan vakavasti harkita jotakuta noista. Tulee vaan oleen hirvee homma linkittää kaikki digimonien muarot uurelleen.

Nimi: J

08.05.2019 16:20
Tiedän että loppu ei ihan vielä tule mut haluaisin silti kuulla vastauksen tähän kysymykseen ennen kun on myöhäistä. Joku aika sitten oli tämmöinen lopmon.suntuubi.com, aika samallainen kuin tämä sivu. Mikä sen idea oli? kiitti ja sori ajan haaskaamisesta

Vastaus:

Se oli eräänlainen täydennyssivu.

Nimi: Robotic Z

07.05.2019 21:15
Voisithan kopioida tiedot johonkin muuhun sivupohjaan? esim webs tai joku, en nyt niitä tiedä hirveesti.

Vastaus:

Vois kai tota kokeilla. Webs vaikuttaa aika hyvältä.

Nimi: J

07.05.2019 20:58
uteliaisuutta vain. Jos olisit kesyttäjä niin mikälaisen digimonin haluaisisit. Mä diggaan ite painajaissotureista, varsinkin demonisista digimoneista joten joko Picodevimon tai Goblimon

Vastaus:

Tota oon miättiny useinkin. Ehkä YukiAgumon tai Bearmon tai ehkä Coronamon.

Nimi: Robotic Z

01.05.2019 21:27
Mitä teet tälle sivulle kun suntuubi sulkee? Suntuubi lopettaa kokonaan n. vuoden päästä

Vastaus:

Ei sille voi tehrä mitään. Vaikka löytyisi korvaava palvelu, olisi koko homma aloitettava alusta.

Nimi: Robotic Z

24.03.2019 20:59
Onko täällä sivua King Drasilista? En nopealla vilkaisulla löytänyt

Vastaus:

Löytyy nimellä Yggdrasil Muita digitaalisia elämänmuotoja -osiosta. Lisäksi Yggdrasil 7D6 löytyy myös Digidexin Y-osiosta.(Tämä on se, mikä nähtiin Saversissa ja joka jenkeissä tunnetaan King Drasilina.

Nimi: J

26.08.2018 16:24
Ragnalordmonin tyypitys (ainutlaatuinen) muistuttaa minua, Mitä digimon tyyppejä pitäisi sinun mielestä olla lisää? Esimerkiksi minusta ehkä saisi olla edes yksi munkki-digimon tekemään Sanzomonille seuraa, mut ennen kaikkea kun kerra seitsemän demonipäälikön liäksi on muutamia muita demonippäliköitä, niin joku pyhä ritäri digimon joka ei ole kuninkaalinen ritari(tai jäsenen alalaji).

Vastaus:

No, varmaan niitä tyyppejä, joita ei tunneta kuin yksi. Kultainen Rapidmon on myös pyhä ritari, mutta ei osa Kunikaallisia ritareita.

Nimi: J

26.07.2018 19:24
JES! Ordinemonin taustatarina on vihdoikin julkaistu.

Vastaus:

Tajusin vihjeen.

Nimi: Bom

21.06.2018 20:43
Inhoan ottaa nalkuttajan roolia mut voisko VoltoBautamonia vähän päivittää?

Vastaus:

Asia kunnossa.

Nimi: Robotic Z

19.06.2018 18:28
Oho, elossa oleva Digimon -sivu! Hyvältä näyttää, harvoin näkee näitä Digimon -aiheisia sivuja. Jatka/kaa samaan malliin

Vastaus:

Juu elosa ollaan.

Nimi: J

03.02.2018 23:51
Katsoin kuinka kerrot joissakin kirjoituksissa, Tailmonista ja Imperialdramonista että miten ne ovat erilaisia jossain medioissa niin minä älysin jotain. En tiedä onko tämä huomauttamisen arvoista. Ensimmäisen animen Weregarurumonillahan ei ollut häntää mutta muussa digimediassa sen sijaan on.

Vastaus:

Tottahan toki määki oon sen huamioinu. Animen lisäksi on joitain pelejä, joissa WereGarurumonilla ei ole häntää. Esim. Digimon Story -pelit.

Nimi: Dahaka

20.12.2017 18:13
Tää ei ole kovin iso asia ajattelin vaan. Voisiko Anomalocarimonin suomalainen nimi, Ancrustamon olla ANctient CRUSTAcean
Ei tässä sitten muuta kun Hyvää joulua ja Uutta vuotta!

Vastaus:

Voi hyvinkin olla. Takka ehrotuksesta ja hyvää joulua.

Nimi: Dahaka

01.12.2017 19:51
ÄÄK! D8 Tarkoitin Dianamonia...

Nimi: Dahaka

01.12.2017 19:49
Uteliaisuutta vaan. Mitkä ovat suosikkisi ja inhokkisi näistä eri digimon-joukoista?(Jos et tiiä näitä niin on google) Saat kuulla myös omani tässä samalla.

Kuninkaaalliset Ritarit Lemppari: Magnamon Inhokki: Jesmon (Ehkä sekavimmman näköinen digimon mitä olen ikinä nähnyt)

Seitsemän Demonikuningasta L: Lucemon I: Leviamon

Neljä pyhää eläintä: L= Zhuqiaomon I= Xuanwumon

Neljä suurta lohikäärmettä: L=Megidramon I= Qinglongmon

Deva:

Kome muskettisoturia: L Magnakidmon I Gundramon

Olympos XII L Minervamon (Ensimmäinen johon tutustuin D Dusking pelausvideosta I Bacchusmon (Mi.. MIKÄ HITTO TÄÄ ON O_0)

Vastaus:

Jaa määkö muka en tiätäis näistä eri digimonjouokoista? Keneksi sää mua luulet? Määhän oon lisänny noi tänne jo ajat sitte. Mutta asiaan.

Kuninkaalliset ritarit:

Suosikki: Varmaan Dukemon. Ainaki mä tykkään sen evo-linesta.

Inhokki: Varmaan Examon. Se on jotenki niin random.

Seitsemän suurta demonipäällikköä:

Suosikki: Blephemon

Inhokki: Varmaan Barbamon

Neljä suojeluseläintä:

Suosikki: Baihumon

Inhokki: Qinglongmon

Neljä suurta lohikäärmettä:

Suosikki: Megidramon. Erelleen tykkään Guilmonin evo-linesta.

Deva:

Suosikki: Antiramon

Inhokki: Tää on vaikee, koska tykkään kaikista devoista, mutta jos joku ny pitää vastata nii ehkä sitte Vikararamon.

Kolme muskettisoturia:

Suosikki: MagnaKidmon

Inhokki: Ehkä BelleStarmon

Olympuksen XII jumalaa:

Suosikki: Marsmon

Inhokki: Ehkä Minervamon

Neljä pyhää eläintä: Baihumon

Nimi: J
Kotisivut: http://ei ole/

04.11.2017 22:05
Kiinostaisi tietää. Oletko joskus uusa digimoneja katselessa naamapalmannut ja aatellut, *ovatko näiden tekijät tosissaan?* Itse koi vastaavia tunteita vuosia sitten kun näin Venusmonin, Vulcanusmonin ja petermonin (jotekin liian ihmismäisiä mutta venusmon etenkin näyttää niin.. 'ei-digimonilta'

Vastaus:

No en oikeestaan. On toki totta, että digimonit ovat nykyään ihmismäisempiä kuin mitä alkuaikoina. Mää vaan en niistä ihmismäisistä piittaa muutenkaan, joten noi menee vaan olankohautuksella.

Nimi: Digimonfani:3

12.11.2014 21:24
Juu'u en tiiä vastaako tänne enää kukaan, mutta katon tälläkin hetkellä 2 kautta ja olen nyt jaksossa 33 (?) olen katsonut 1 kauden tosi monesti ja olen ihastunut digimonin täysin! Olen yrittäny etsiä digimonin tekijää, mutta en löydä mistään vastausta koska haluaisin niin kivasti saada yhteyden häneen tai jos ja luulinkin että hän on kupsahtanut mutta edes jonkun läheisen kanssa juttelu olisi jo mahtavaa! Olen myös tullut siihen tulokseen että uskon että digimon maailma on olemassa. Kuulostaa järjettömältä mutta uskon siihen. Lempi hahmoni on 1 kaudesta ehdottaisti koushirou (miten ny ikinä kirjotetaan :D) ja 2 kaudesta Hikari ja tietty näiden digimonit :) sitä 3 kautta en ole katsonut näyttää tosi oudolta. Saisiko jostain yhteyden muihin digimonfaneihin :)?

Vastaus:

Tottakai täälä joku vastaa. Kato ihmeesä kolmoskausi. Se on hyvä. Kato myäs ne myähemmät kauret. Neki o hyviä. Suamesta on tosi vaikee löytää digimonfaneja, mutta jos jenkkifoorumit ei haittaa täsä olis yks piäni. http://entermegitz.boards.net/ Siä tarvitaan uutta verta. Ja kirjoitit myäs Koushiroun ihan oikein.

Nimi: Milo

13.10.2014 08:59
Hyvää syksyä ja tulevaa halloweenia! On taas kulunut aikaa siitä kun oon tänne viimeksi kirjotellut. Mitä sulle kuuluu? Musta olisi kivaa jos voitaisiin tutustua jotenkin paremmin toisiimme kun tykätään samoista animeista. Onko sulla skypeä? :)

Vastaus:

Mul on kyä Skype, mutta mää en anna sitä "julkisella paikalla". Jos oot Anikisa voit yksityisviästillä kysyä. Ja itseki käyn täällä lähinnä vaan päivittämässä, mitä nykyään tulee tehtyä harvemmin, mutta aina ku julkastaan uus digimon, niin lisään sen tänne ja ku uusista digimoneista julkastaan uutta tiatoo päivitän tiarot ja jos uus digimon kehittyy, jostakin vanhemmasta digimonista tai vanhemmaksi digimoniksi, päivitän tiätysti myäs nää tiarot vanhempiin digimoneihin. Joskus ku ite pitää jokin asia tarkistaa ja sitten huamaan, että kuva on hävinny(mitä sattuu aika usein) niin toki korjaan myäs sen.

Nimi: Mimi
Kotisivut: http://digimonsivu.webs.com (kuollut)/

08.10.2014 23:11
Heii

Olen joskus aikaisemminkin käynyt tänne raapustamassa ellei muistini ihan petä. Silloin vielä pystyssä ollut Digimonhoitolani on lopettanut aikaa sitten, mutta nyt aloin kaipaamaan sitä takaisin. Yksi, muttei toki ainut syy lopetukseen oli kävijämäärän pienentyminen.
Vaikka tuntuu toivottomalta enää tässä vaiheessa alkaa kasaamaan kävijäkuntaa ja sivuja kasaan niin päätin silti alkaa suomiotakujen ihmeellisesta maailmasta tutkimaan, kuinka paljon Digimonfaneja vielä on. Päädyin ensiksi Anikiin ja sieltä Digimon-lankaan. Sinnekin viimeinen viesti on tullut yli vuosi sitten, mutta se viesti johti tänne.
Katsoin tietenkin heti ensimmäisenä, että tännekin viimeisin viesti on tullut toukokuussa ja ajattelin, että tämäkin sivu on jo enemmän tai vähemmän lopetettu, mutta mitä vielä. Etusivun mukaan viimeisin päivitys: 6.10., toissapäivänä. Tässä vaiheessa ajattelin että oh wau, joku oikeasti pystyy jatkamaan.
En tiedä onko sinulle kenties tullut yksityisviestejä joista tiedät sivuilla edelleen olevan kävijöitä, vai mikä saa sinut jatkamaan. Mutta siitä huolimatta: kunnioitan sinua aivan älyttömästi. Ja tunnen itseni pahaksi luovuttajaksi. :D Itse lopetin sivut kumminkin silloin kun siellä oikeasti vielä oli kävijöitä, hyvin vähän, mutta niitä oli. Sinulle viimeinen elonmerkki on tullut tänne monta monta kuukautta sitten ja silti jatkat päivittelyä. Mietin vain, että miksen minä tehnyt samoin. Nyt kun on jo varmaan vähän liian myöhäistä.

Kadotin jossain vaiheessa tämän viestin pointin. En oikeasti tiedä enää mitä minun piti sanoa. Tuli vain jotenkin tosi... Kummallinen olo. Haluaisin vain niin tehdä saman kuin sinä, eli jatkaa vain sitä mistä pidän. Haluaisin aloittaa alusta. Mutta päässä vain pyörii onko nyt liian myöhäistä. Onko kaikki jotka Digimonista ovat Suomessa edes kuulleet jo liian "vanhoja", aika ei enää riitä jne. Olen itsekin jo 18 ja tiedän sekä omasta, että entisten käyttäjien kautta, että mitä enemmän aikaa kului, mitä vanhemmaksi porukka tuli, sitä vähemmän oli aikaa enää tällaisille asioille. Kovin moni nykyinen ala-astelainen eikä varmaan yläastelainenkaan varmaan edes tiedä mikä on Digimon (vai aliarvioinko nyt lapsia). Haluaisin vain, mutten tiedä onko järkeä, onko se vaivan arvoista? =(

Anteeksi tämä pointiton ja ylipitkä avautuminen viekkuusi ihan yllättäen, vaikken edes tunne sinua. Haluaisin vain kuulla jonkun, joka vielä jaksaa Digimon-sivuja puuhailla, mielipiteen tähän ajatteluuni. D: Jos tämä rumentaa viekkuasi, niin toki voit poistaa tämän, halusin vain ajatuksiani ulos. Mutta toivottavasti edes luet tämän. =)

Vastaus:

Löytyyhän Suamesta viälä jokunen digimonfani. Intohimoissa ei pahemmin järkeä kysellä. Mua ei kiinnosta se kuinka moni täälä käy. Vaikka slogani kuuluukin "Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa" mää teen tätä ennen kaikkee ittelleni eikä lopettaminen oo koskaan eres käyny miälesä.

Nimi: Milo

25.05.2014 19:25
Vau! Käykö sä coneissa? Millasta niissä on? Mä en ole ikinä käynyt conissa, mutta haluisin... Ootko menossa tänä vuonna mihinkään coniin? Oletko ikinä cosplayannut mitään hahmoa/aijotko cosplayata jotain hahmoa? Sorry, paljon kysymyksiä.... :)

Vastaus:

No totta kai mää ny coneisa käyn. Coneisa on aina superspesiaalimahtavaa. Täsä seuraavaks aattelin mennä Animeconiin heinäkuusa ja cossata siä Vectoria Yu-Gi-Oh! Zexal II:sta.

Nimi: Milo

27.04.2014 13:27
Moi taas! Miks mä en tunne paljoo Saint Seiya faneja? Missä sä oot tavannut sellasia? :) Huomasin että katot kanssa yugiohii. Rakastan sitä sarjaa tosi paljon!! Ootko kattonut sellasta sarjaa kun Yugioh arc V? Jos oot niin tykkäätkö?

Vastaus:

Yhren tapasin eräällä foorumilla(ei tosin oo käyny siä vähään aikaan) ja pari tapasin Yukiconisa tammikuussa. Ja kyä mää katon Arc-V:taki. Iha jees se on, mut mun suasikki on Zexal.

Nimi: Milo

04.04.2014 14:15
Moi! Sulla on tosi hienot sivut. Löysin nää sivut aniki.fi-foorumin kautta ja huomasin että olit siellä kirjottanut että katot Saint Seiyaa! Se on mun lempi sarja!!! En tiennyt että joku muukin suomalainen kattoo sitä.
Ketkä on sun lemppari hahmot Saint Seiyasta?

Vastaus:

Joo kyä mää katon Saint Seiyaa. Omega varsinki on hyvä. Ja kyä Suamesta löytyy Saint Seiyan kattojia. Hahmoista pitää alkuperäisestä sarjasta ainaki mainita Shun. Se on vaan nii lutune. Omegasta Europa, mut Titanki o iha kiva.(Varsinki ku se on Pallasin kaa.) Ja Hypnos, jos Lost Canvasista pitää joku mainita.

Nimi: YumAnj
Kotisivut: http://www.mangatoanime.suntuubi.com/

19.02.2014 17:21
En oo ihan varma oonko kirjoittanu tänne aikasemmin, mutta tosi hyvät sivut, paljon oot nähnyt vaivaa ku oot kirjoittanu näit tänne! :)

Vastaus:

Et oo tainnu mut takka.