Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Ophanimon/Ofanimon(オファニモン:ofanimon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine)), data, virus

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): Ophanim(座天使型:zatenshigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): virustorjujat(ウィルスバスターズ:wirusubasutaazu)

datakoko: 20G

aseet: Sefirot Crystal: ampuu kristalleja(joko yhden suuren tai monta pientä), Eden's Javelin(Edenin keihäs): lyö keihäästään pyhää valoa, joka puhdistaa vihollisen, Air Sefirot Crystal, Eden's Needle(Eedenin neula), Eden's Air(Edenin ilman)

nimen alkuperä: Ofanimit ovat eräänlaisia enkeleitä 

evoluutio: YukimiBotamon - Nyaromon - Plotmon - Tailmon - Angewomon - Ophanimon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Angewomon

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): Tailmon(harppausevoluutio)

muut: Asuramon, Babamon, LadyDevimon, Meickrackmon, Piccolomon(Angewomonin ja Unimonin kanssa) Qilinmon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset): Holydramon Ophanimon Core(+Chrono core), Lilithmon

muut: Dukemon Crimson Mode(Dukemonin, ShineGreymonin ja Vermilimonin kanssa), Omegamon Zwart D(BantyoLeomonin tai Lilimonin kanssa)

muuta: Ophanimon on yksi kolmesta suuresta enkelistä(三大天使:sandaitenshi). Hän on kolmanneksi korkea-arvoisin. Ophanimonin rooli on johtaa Pyhää äitimäistä olemassaoloa: tasapainottaa tunnetta ja armoa.

Tämä on Ophanimon Falldown Mode(オファニモンフォールダウンモード:ofanimon foorudaun moodo). Ophanimonin muoto, joka oli niin vihainen, että se ylitti omat tunteensa ja lankesi hulluuteen. Se levitti vihansa maailmaan, jossa hirveät synnit ja jatkavat muodostumista riippumatta siitä miten monta kertaa ne on puhdistettu ja se sulki sydämensä. Repiäkseen pahuuden juurineen, se metsästää vastustajia, jotka se on tuominnut seinäksi oikeudelle ja yrittää järjestää oman hyväksymänsä oikeuden mukaisen maailman.

aseet: Flame Hell Scythe(Liekkihornaviikate): kietoutuu liekkeihin, jotka muodostavat aseen, jolla se syösksee jahdatun sielun hornanliekeillä Hornaan, Demon Crystal(Demonikristalli): kutsumistekniikka, joka kiduttaa vastustajaa kunnes tämä kuolee

pienemmät muodot: Nyaromon

suuremmat muodot: Ordinemon(Raguelmonin kanssa)

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com