Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): AlforceV-dramon/UlforceV-dramon(アルフォースブイドラモン:arufoosubuidoramon) Jenkkilässä myös AlforceVeedramon/UlforceVeerdramon

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine)), data(データ種:deetashu)

tyyppi(型:gata tai kata(タイプ:taipu(Type))): pyhä ritari(聖騎士型:seikishigata)

kenttä(フィールド:fiirudo(Field)): luontohenget(ネイチャースピリッツ:neichaasupirittsu(Nature Sprits)), tuulisuojelijat(ウインドガーディアンズ:uindogaadianzu(Wind Guardians)), virustorjujat(ウィルスバスターズ:wirusubasutaazu(Virus Busters))

datakoko: ei tietoa

aseet: Shining V-force(loistava V-voima):ampuu energiasäteen rinnassaan olevasta suuresta V-kirjaimesta, Ulforce saber(Ulforcesapeli):käyttää oikeassa ranteessaan olevaa sädemiekkaa), Tense great shield(luo energiakilven vasempaan ranteeseensa)

nimen alkuperä: Jos nimi on AlforceV-dramon, nimi tulee englanninkielen sanoista Alforce eli kaikki voima, sanasta victory eli voitto ja dragon eli lohikäärme. Jos taas nimi onkin UlforceV-dramon, nimi tule sanoista Ultimate force eli äärimmäinen voima, victory eli voitto ja dragon eli lohikäärme.

evoluutio: Chicomon - Chibimon - V-mon - V-dramon - AeroV-dramon - AlfroceV-dramon - AlforceV-dramon Future Mode

pienemmät mudodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa): AeroV-dramon

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Megadramon, Paildramon(AeroV-dramonin kanssa)

muut: Yatagaramon, DynasmonMetalGreymon, MetalTyranomon, MegaloGrowmon, Grademon(AeroV-dramonin ja Garudamonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa):

yleiset käsiykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: AlforceV-dramon on yksi kolmestatoista kuninkaallisesta ritarista(Royal knights). Hän lentää ilmojen halki suurilla siivillään. Haarniska ja miekka on sinistä Chrome digizoidia. Hänen todellista voimaansa ei tiedetä. Hän on myös nopein kuninkaallisista ritareista.

Mangassa Digimon Adventure V-Tamer 01 esiintyvän AlforceV-dramonin nimi on Zeromaru. Korteissa häntä kutsutaan AlforceV-dramon Zero:ksi.

Kun AlforceV-dramon uskoo tulevaisuuteen, se muuttuu Digimielen(デジメンタル:dejimentaru) avulla toisen asteen äärmimmäiseen muotoon. (V-tamer -mangassa tästä tasosta käytettiin nimeä Chou kyukyokutai(superäärimmäinen)). Tästä AlforceV-dramonista käytetään nimeä AlforceV-dramon Zero Chou kyuukyokutai(アルフォースブイドラモン超究極体) tai AlforceV-dramon Future mode(アルフォースブイドラモンフューチャーモード:arufoosobuidroamon fyuuchaa moodo).

Tämä on AlforceV-dramonin X-vasta-aine(X抗体:koutai)muunnos(tai AlforceV-dramon X)

aseet: Shining V-Force(Hohtava V-voima): ampuu energiasäteen rinnassaan olevasta V-kirjaimesta, Ulforce Saber(Ulforcesapeli)

pienemmät muodot: AeroV-dramon, Grademon, Qilinmon

suuremmat muodt: Dukemon(x)(Alphamonin tai Death-X-Dorugoramonin kanssa)

Tämän AlforceV-dramonin X-vasta-ainemuunnoksen haarniskan väri lähentelee mustaa.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com