Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Mephismon(メフィスモン:mefisumon)(jenkeissä: Mephistomon)

taso(レベル:reberu): täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu): langennut enkeli(堕天使型:datenshigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu), pimeä alue(ダークエリア:daakueria), tuntematon(アンノウン:announ)

datakoko: ei tietoa

aseet: Death Cloud(Kuoleman pilvi): luo pimeitä pilviä, jotka syövyttävät kaiken, Black Sabbath(Musta sapatti): lähettää paljon pimeää energiaa vihollista kohti

nimen alkuperä: Mephistopheles on paholainen saksalaisessa Faustin legendassa. Nimi itsessään on kreikkaa ja tarkoittaa "Hän, joka ei ole valon rakastaja".

evoluutio: Phascomon - Wendimon - Mephismon - Galfmon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Apocalymon(ei varsinaisesti kehittynyt, mutta syntyi Apocalymonin datasta)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Baromon, BlackGrowmon, BomberNanimon, Boogeymon, Devidramon, Dinohumon, Duskmon, Evilmon, Gargomon, Kyuubimon, Meramon, Ogremon, Pokypamon, Wendimon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Galfmon

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Barbamon, Demon

muuta: Pässin näköinen langenneen enkelin tyyppinen digimon, joka on syntynyt Apocalymonin datasta, joka aikoo tuhota kaiken elämän. Mephismonilla on sama tavoite kuin Apocalymonilla. Mephismon on äärimmäisen raaka, mutta älykäs.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com