Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Falcomon(ファルコモン:farukomon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:sechouki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine))

tyyppi(型:kata/gata(タイプ:taipu)): lintu(鳥型:torigata)

rotu(しゅるい:shurui): lintu(トリ:tori)

kenttä(フィールド:fiirudo): tuulisuojelijat(ウインドガーディアンズ:uindogaadianzu)

datakoko: 15G

nimen alkuperä: englannin kielen sana Falcon eli haukka

evoluutio: Puwamon - Pinamon - Falcomon - Peckmon - Yatagaramon - Ravemon - Ravemon Burst Mode

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(ja CD-draamoissa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset)): Pinamon

muut:

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)): Peckmon(Savers), Yatagarmon(Savers(täydellinen evoluutio)), Ravemon(Savers(Äärimäinen evoluutio))

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistetuttujen muotojen yhdistymiset): Diatrymon, Ravemon Burst Mode(Ravemonin, Yatagaramonin, Peckmonin ja SlashAngemonin kanssa)

muut: Numemon, Reppamon, Peckmon, Firamon(Coronamonin kanssa), Gawappamon, Bakemon, XV-mon, Igamon, Nohemon, OgremonStingmon, Tyranomon, Aquilamon, Starmon, GeoGreymon, Gaogamon, KaratsukiNumemon, DarkTyranomon, Growmon, Airdramon, Unimon

muuta: Alunperin Falcomon oli huono lentäjä. Sen jalat olivat kuitenkin voimakkat. Se eli vuorilla kolmen kilometrin korkeudessa.

Nykyinen Falcomon nähtiin Digimonin viidennellä tuotantokaudella Digimon Saversissa. Se osaa lentää ja käyttää heittotähtiä aseenaan.

aseet: Scratch smash(raapaisee vihollista kynsillään), Falco rush(iskee vihollista kehollaan suurella nopeudella), Shuririnken(heittää heittotähtiä), Uchitake otoshi(pudottaa bambupommeja ilmasta) Kaksi jälkimäistä ovat vain uudella Falcomonilla.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com