Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Guilmon(ギルモン:girumon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki)(uusissa korteissa: 6, 8)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウィルス種:uirusushu), data, rokote(uusissa korteissa: paperi, kivi)

tyyppi(型(タイプ:taipu)): matelija(爬虫類型:hachuuruigata)

rotu(しゅるい:shurui): myyttinen eläin(げんじゅう:genjuu)

kenttä(フィールド:fiirudo): luontohenget(ネイチャースピリッツ:neichaasupirittsu), lohikäärmeen karjaisu(ドラゴンズロア:doragonzuroa), syvyyspelastajat(ディープセイバーズ:diipuseibaazu), metallikeisarikunta(メタルエンパイア:metaruenpaia)

datakoko: 15G, 30G

aseet: Fire Grenade(tulikranaatti), Fireball(tulipallo): syöksee tulipallon suustaan, Kuuchuu Fireball(ilmatulipallo): syöksee suustaan tulpallon ilmassa, Rock Breaker(kivenmurskaaja): iskee vihollista kynsillään ja voi murskata jopa kiviä,  Fire Rock Breaker(tulikivenmurskaaja): iskee vihollista liekehtivillä kynsillä, Wild Scratch(villi raapaisu): raapaisee vastustajaa, Kurenaimaru(verenpunainen miekka): iskee vihollista katanalla(japanilainen miekka), Neck Strecher: iskee vihollista liekehtivällä nyrkillä, Fire Breath(tulihenkäys): syöksee tulta suustaan, Surudoi Tsume(terävät kynnet): iskee vihollista kynsillään, Rock Crusher(kivenmurskaaja), Guil Shot, Blast Fireball(Räjähdystulipallo, Storm Claw(Myrskykynsi)

nimen alkuperä: Guil saatta olla romanisaatiovirhe. Katakanalla Guilmon on girumon. Tämä pitäisi ehkä romanisoida gilmon, joka taas voisi tulla englannin sanasta gila eli gilalisko.(eräs myrkyllinen liskolaji)

evoluutio: Jarimon - Gigimon - Guilmon - Growmon - MegaloGrowmon - Dukemon - Dukemon Crimson mode

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Gigimon

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Kuramon, Nyaromon, Sunmon, Shoutmon(Pickmonin/Chibickmonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Growmon, MegaloGrowmon(Matrix Evolution), Dukemon(Matrix Evolution)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): Growmon(Terriermonin kanssa), Dukemon(harppausevoluutio tai MegaloGrowmonin ja Knightmonin kanssa), BlackGrowmon, Growmon(x),

muut: Agnimon, Airdramon, Allomon, Coredramon, Coredramon(sininen), Cyclomon, DarkTyranomon, Death-X-Dorugamon, Ebidramon, Gesomon, GeoGreymon, Greymon, Greymon(musta), Fladramon(rohkeuden digimiellä tai ilman), FlaWizarmon, Flymon, Lighdramon, Centarumon, Kyuubimon(Renamonin kanssa tai ilman), Leomon, Mechanorimon, Meramon, Monochromon, Monochromon(x), Musyamon, Rapidmon, Raptordramon(Dorumonin kanssa tai ilman), Rinkmon, Seadramon, Setomon, Stegomon, Strikedramon, Tankmon, Tyromon(luotettavuuden digimiellä), Tyranomon(Hawkmonin kanssa tai ilman), V-dramon, V-dramon(musta), V-dramon Zero, XV-mon, Agumon(Starmonin kanssa), Shoutmon(Impmonin ja Plotmonin kanssa)

muuta: Lapsenomainen digimon, jolla on rinassaan Digitaalivaara(デジタルハザード:dejitaruhazaado). Digimonit, joilla tällainen on voivat turmella suuren määrän tietokonedataa. Guilmon pystyy kuitenkin hyödyntämään kykyään rauhanomaisesti ja tulla Digimaailman suojelijaksi.

Oranssi Guilmon esiintyy pelissä Digimon Tamers Battle Spirit. Se ei ole data-attribuuttia, vaikka näin voisi luulla, koska data-attribuutin Growmon on oranssi. Data-attribuutin Guilmon esintyy pelissä Digital Monsters D-project, ja se on punainen.

Pelissä Digimon Tamers Battle Evolution 1.5 esiintyy ns. extra Guilmon. Sillä on punaiset silmät ja sen aseita ovat myös Wild Upper ja Kuuchuu Wild Upper. Se voi olla myös sininen

Guilmonin X-vasta-aine(X抗体:Xkoutai)muunnoksen aseita ovat myös myös Fire Mitt(tulihanska): ampuu suustaan räjähtävän tulipallon. Sen datakoko on 14G ja se on demonilohikäärmetyyppiä(魔竜型:maryuugata)

pienemmät muodot: Kyokyomon, Botamon

suuremmat muodot: Allomon(x), Death-X-Dorugamon, Ginryuumon, Growmon, Monochromon(x), Raptordramon, Tobucatmon

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com