Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Garudamon(ガルダモン:garudamon)

taso(レベル:reberu): täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine))

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): ihmislintu(鳥人型:choujingata)

rotu(しゅるい:shurui): lintu(トリ:tori)

kenttä(フィールド:fiirudo): tuulisuojelijat(ウインドガーディアンズ:uindogaadianzu), virustorjujat(ヴィルスバスターズ:virusubasutaazu)

datakoko: 25G

aseet: Shadow Wing(varjosiipi): ampuu siivistään linnunmuotoisen liekehtivän terän, Eagle Claw(kotkan kynsi): potkaisee nopeasti ja iskee vihollista kynsillään, Crimson Claw(verenpunaiset kynnet): käyttää käsiään ja tartuu viholliseen, Sonic Flap(ääniräpytys)

nimen alkuperä: Garuda on intialainen tarulintu, puoliksi ihminen puoliksi kotka, mutta alunperin se oli kotka.

evoluutio: Nyokimon - Pyokomon - Piyomon - Birdramon - Garudamon - Hououmon

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(ja CD-draamoissa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Birdramon(superevoluutio), Aquilamon, Piyomon(Superevoluutio)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset)): Birdramon(Kiwimonin tai V-dramonin kanssa), Aquilamon(Tyromonin kanssa), Sabirdramon

muut: Airdramon, Akatorimon, Angemon, Bitmon(Goatmonin kanssa), Fugamon, Magnamon, Monochromon, Pegasmon, Togemon(V-dramonin kanssa), Tyranomon, V-dramon(musta)

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Hououmon(Shinduramonin, Parrotmonin ja Butenmonin kanssa tai ilman)

muut: AlfrorceV-dramon(AeroV-dramonin ja Grademonin kanssa), AncientIrismon(Silphymonin, Lilamonin ja Lilymonin kanssa tai ilman), Anubimon(Blossomonin tai Cerberumonin ja Shiisamonin kanssa), Crossmon, Demon, Dukemon(Flaremonin, Triceramonin ja Knightmonin kanssa), Gryphomon, Justimon, Ornismon, Ravemon, SlashAngemon, Valkyrimon(Silphymonin ja Crescemonin kanssa tai ilman), Zhuqiaomon

muuta: Ihmislintudigimon, jonka suuret siivet antavat hänelle mahdollisuuden tanssia vapaasti ilmassa. Garudamon arvostaa oikeutta ja järjestystä ja samat arvot omaava Leomon on hänen paras ystävänsä. Garudamon palvoo "Luonnon jumalatarta". Garudamonin äly ja taistelutaito ovat ainutlaatuisa lintudigimonien keskudeessa ja sanotaan, että vain valitut digimonit voivat kehittyä Garudamoniksi. Arvellaan, että kun Digimaailman järjestys on epäjärjestyksessä, Garudamon ilmestyy kuin ei mistään ja johdattaa kaikki rauhaan. Garudamonin "Shadow Wing" -ase on yksi Digimaailman nopeimpia hyökkäyksiä.

Tämä on Garudamonin X-vasta-aine(X抗体:Xkoutai)muunnos. Sen aseet ovat paitsi Shadow Wing ja Eagle Claw, myös Great Spirit(suuri henki), jolloin se iskee keihäspäisellä toteemilla(kuvassa) vastustajaa.

pienemmät mudoto: Aquilamon, Birdramon, Dobermon, Gargomon, Garurumon, Ginryuumon(Tobucatmonin kanssa), Grizzmon, Hanumon(Tyranomonin kanssa), Kiwimon, Leomon(x), Meramon, Pegasmon, Waspmon(Raptordramonin kanssa)

suuremmat muodot: MetalGarurumon(x), Zhuqiaomon, Xuanwumon, Hououmon, MetalEtemon

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com