Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Lopmon(ロップモン:roppumon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): data(データ種:deetashu)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): eläin(獣型:kemonogata)

rotu(しゅるい:shurui): eläin(ケモノ:kemono), demoni(アクマ:akuma)

kenttä(フィールド:fiirudo): luontohenget(ネイチャースピリッツ:neijaasupirittsu)

datakoko: 8G, 13G

aseet: Blazing Ice(polttava jää): syöksee suustaan yhden suuren jääpallon tai jäätävän tuulen, Kuuchuu Blazing Ice(ilma polttava jää): ilmassa tapahtuva Blazing Ice, Lop Balloon(riippuva ilmapallo): liitää korvillaan, Guruguru Slap(pyörivä läimäys): pyörittää ilmassa korviaan kuin tuulimyllyn siipiä, Petit Twister(pieni pyörre): muodostaa itsestään tornaadon, Dash Twister(isku pyörre): muodostaa itsestään pyörteen, Double Typhoon(tuplataifuuni): muodostaa Terriermonin kanssa suuren pyörteen, Lop Punch(riippuva lyönti): lyö vastustajaa korvillaan, Lop Rush(riippuva ryntäys): jatkuva Lop Punch, Little Blizzard(Pieni lumimyrsky): puhaltaa jäätävän tuulen, Tear Bubble: ampuu suuren kuplan, Gatling Punch(Revolverilyönti): voimakas lyönti Digimonin neljännellä tuotantokaudella, Digimon Frontierissa Lopmon pystyi Plotmonin ja Patamonin kanssa kuljettamaan asioita eräänlaisen valon avulla.

nimen alkuperä: englannin sana lop eli riippua Lop on myös luppakorvainen kanirotu.(Nimi viittaa siis korviin.)

evoluutio: Cocomon - Chocomon - Wendimon - Antiramon - Cherubimon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Cocomon, Chocomon

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymset):

muut: Pagumon, Moonmon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todisetuista muodoista): Antiramon, Wendimon, Valkoinen Lopmon

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Turuiemon, Cherubimon(harppausevoluutio), Galgomon(Terriermonin kanssa tai ilman)

muut: Baromon, Bitmon(+ystävyyden digimieli), BomberNanimon, Chakmon, Coelamon, Culumon(Terriermonin, Lunamonin ja Piccolomonin kanssa), Dobermon, Centarumon, Lynxmon, Moosemon, Puttimon, Rekisumon(Lunamonin ja YukiAgumonin kanssa), Shiisamon(Plotmonin kanssa tai ilman), Strikedramon, Wizarmon, Youkomon

muuta: Eläindigimon, joka on Terriermonin kaksoisveli. Lopmon on luonteeltaan Terriermonin vastakohta, koska se on itkupilli ja usein tuntee itsensä yksinäiseksi. Terriermon ja Lopmon eivät tiedä sitä vielä, mutta he ovat erikoisdigimoneja, ns. "Taistelulajeja". Lopmonilla on jään voima.

Ylempänä oleva Lopmon mielletään yleensä Wallacen Lopmoniksi. Digimon Tamers Battle Spiritin mukaan tällä Lopmonilla on siniset silmät. Vieressä oleva Lopmon mielletään Digimon Tamers:n Lopmoniksi ja sillä on selvästi ruskeat silmät.

Pelissä Digimon Tamers Battle Spirit esiintyy sininen Lopmon.

Korteissa Lopmonilla on usein mustat jalkapohjat ja sen jalat ovat enemmän tassujen näköiset.

Tässä kuvassa Lopmonilla ei ole raajoissa vaaleanpunaista.

Valkoinen Lopmon(白いロップモン:shiroi roppumon) on legendaarinen Lopmon, jolla on pyhää voimaa.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com