Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Sakuyamon(サクヤモン:sakuyamon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): data(データ種:deetashu), rokote, virus

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): ihmisjumala(神人型:shijingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): luontohenget(ネイチャースピリッツ:neijaasupirittsu), virustorjujat(ウィルスバスターズ:wirusubasutaazu), tuulisuojelijat(ウインドガーディアンズ:uindogaadianzu), painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu)

datakoko: 22G

aseet: Izuna(riisinaru): kutsuu neljä kettuhenkeä, joista yhdellä on tulen voima, toisella tuulen voima, kolmannella veden voima ja neljännellä salamoinnin voima ja nämä kettuhenget taistelevat Sakuyamonin puolesta ja tottelevat häntä, Kongoukai Mandara: luo suuren kultaisen renkaan, joka ympäröi vastustajan ja kutistuu hiljalleen murskaten vastustajan, Kudagitsune(pillikettu), Crystal Sphere(kristallisfääri), Twin Blades of Beauty(kauneuden kaksoisterät): luo ympärilleen kaksi vaaleanpunaista rengasta ja ampuu ne vihollista kohti, Togusetsuryuu(lumoava kuupotku), Kassengeki(liukuva välähdyshyökkäys), Jyouenkobu(liekkikettutanssi), Holy Slash(pyhä viilto), God Cannon(jumalakanuuna), Jouka no Hikari, Hikari no Mandala, Lisäksi Sakuyamon voi kutsua tuulen, jossa on satoja violetteja siruja. Tämän hyökkäyksen oikea nimi ei ole tiedossa, mutta jenkkiversiossa sille on anettu nimi Amethyst Wind(ametistituuli).

nimen alkuperä: Konohana no Sakuya-hime on hahmo Kojikissa, japanilaisessa myyttien muinaisessa kirjassa.

evoluutio: Reremon - Pokomon - Renamon - Kyuubimon - Taomon - Sakuyamon

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(ja CD-draamoissa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Renamon(Matrix Evolution)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset)): Renamon(harppausevoluutio), Taomon, Doumon

muut: Kabukimon(Taomonin ja Renamonin kanssa), MachGaogamon, Mephismon, Ranamon(Fairymonin kanssa), Vajiramon, WereGarurumon, WereGarurumon(musta)

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistetuttujen muotojen yhdistymiset):

muut: Omegamon Zwart D(BantyoLeomonin tai Jijimonin kanssa)

muuta: Sakuyamon on ylpeä ennustajankyvyistään. Hänellä on Jumalan toimeenpanijan rooli. Sakuyamon pitää kettuhenkiään vyössään olevissa pilleissä.

Kun kysytään Jumalan tahtoa, Sakuyamon muuttuu pyhättöneitsyt -muotoon. Sakuyamon Miko Mode:ksi(サクヤモン:巫女モード:sakuyamon miko moodo). Kyseessä ei ole varsinainen Mode Change vaan erilainen asu. Nimi Miko Mode oli pitkään epävirallinen, mutta Digimon Dictionary on virallistanut sen. Joskus tätä muotoa on sanottu epävirallisesti myös Sakuyamon Kabuki Mode:ksi.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com