Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Demon(デーモン:deemon)(jenkeissä: Daemon/Creepymon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): demonipäällikkö(魔王型:maougata)

rotu(しゅるい:shurui): demoni(アクマ:akuma)

kenttä(フィールド:fiirudo): painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu), tuntematon(アンノウン:announ), pimeä alue(ダークエリア:daakueria)

datakoko: 18G

aseet: Flamer Inferno(liekkihelvetti): ampuu tulta käsistään, Chaos Flare(kaaosloimu), Slash Nail(viiltokynsi), Hammer Knuckle(vasararystyset), Double Dust(tuplapöly)

nimen alkuperä: englannin sana demon eli demoni(jenkeissä: Daemon on toinen tapa kirjoittaa sana demon. Creepy tarkoittaa pelottavaa englannin kielessä.(Nimeä Creepymon käytetään lähinnä kaavullisesta Demonista.))

evoluutio: Puttomon - Cupimon - Lucemon - Lucemon Falldown Mode - Demon - Demon(superäärimmäinen)

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Archnemon(Mummymonin kanssa)

muut: Asuramon, BlueMeramon, Dagomon, DeathMeramon, Death-X-Doruremon, Garudamon, Garbamon, HolyAngemon, LadyDevimon, Lucemon Falldown mode, Lilamon, MachGaogamon, MarineDevimon, Mephismon, MegaloGrowmon, MetalPhantomon, Phelesmon, RiseGreymon, SkullGreymon, SkullSatamon, Vamdemon(LadyDevimonin, BlueMeramonin ja Dagomonin kanssa tai ilman), WereGarurumon, Whamon(täydellinen)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, Cd-draamassa)(myös päättelmällä muista todistetuista muodoista)): Demon(superäärimäinen)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Ogudomon(toisen demonipäällikön kanssa)

muut: Arkadimon(äärimmäinen)

muuta: Demon on yksi seitsemästä suuresta demonipäälliköstä. Vihan(憤怒:funnu) demonipäällikkö, jonka planetta on jupiter ja joka on pimeyden digimonien johtaja. Demon oli alunperin Seraphimon, mutta sallittuaan kapinan hyvyyttä vastaan, hänet karkotettiin Pimeälle alueelle. Seitsemän suurta demonipäällikköä yrittävät joskus valloittaa Digimaailman ja Demon luonnollisesti yrittää kostaa kaikille, jotka ovat hyviä.

Tältä Demon näyttää silloin, kun sillä ei ole kaapua.

Demon Superäärimmäinen(デーモン超究極体:deemon choukyuukyokutai) on yksi harvoja superäärimmäisiä muotoja. Se nähtiin mangassa Digimon Adventure V-tamer 01, kun Demon yhdisti itseensä Arkadimonin datan. Sen aseet ovat Algol's Flame(Algonin liekki(Algon on Perseuksen tähdistön kirkkain tähti. Sitä sanotaan myös 'demonitähdeksi'.)) ja Darkness Speader(pimeyden levittäjä).

Tällainen Demon esiintyi mangassa Digimon Adventure V-tamer 01. Kun tätä kuvaa katsoo tarkasti ja vertaa ylenpänä olevaan Demoniin, huomaa joitakin eroavaisuuksia. Tällä Demonilla mm. ei ole rengasta vasemmassa nilkassa.

Joskus kaavullisen Demonin kaavun huppu on musta.

Pelissä Digimon Linkz esiintyy myös tällainen mutatoitunut Demon.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com