Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Deathmon(デスモン:desumon)(jenkeissä: Ghoulmon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): data(データ種:deetashu)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): demonipäälliikkö(魔王型:maougata)

rotu(しゅるい:shurui): demoni(アクマ:akuma)

kenttä(フィールド:fiirudo): pimeä alue(ダークエリア:daakueria), tuntemato(アンノウン:announ)

datakoko: ei tietoa

aseet: Death Arrow(kuoleman nuoli): ampuu energianuolia käsissään olevista silmistään, Explosion Eye(räjähdyssilmä): ampuu tuhoavan säteen päässään olevasta silmästään, Grey Claw(harmaa kynsi), Death Wave(kuoleman aalto)

nimen alkuperä: englannin sana death eli kuolema(jenkeissä: englannin sana Ghoul eli ghuuli. Ghuuli on arabialaisessa kansanperinteessä mudonmuuttajapaholainen.

evoluutio: Botamon - Koromon - Agumon - Tyranomon - ExTyranomon - Deathmon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: X-Tyranomon(Jagamonin kanssa tai ilman), SkullSatamon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut: BelialVamdemon(VenomVamdemonin, Archnemonin, Mummymonin ja Cerberumonin kanssa)

muuta: Alunperin Deathmon oli korkea-arvoinen enkelidigimon samalla tavalla kuin Demon, mutta se kääntyi pimeälle alueelle ja muuttui demonipäällikkötyypin digimoniksi. Demonin tavoi Deathmonkin oli alunperin Seraphimon. Sillä on neutraali näkökulma enkeli- ja demonidigimonien välisessä konfliktissa. Yleensä Deathmon on harmaa, mutta taistelessaan lopullista taistelua enkelidigimoneja vastaan se muuttuu mustaksi virusattribuutin tuhon jumalaksi. Sen Grey Claw -ase vaihtuu tällöin Black Claw:ksi, mustaksi kynneksi.

pienemmät muodot: Cyberdramon, Jureimon(Megadramonin kanssa), LadyDevimon, Mummymon, Nanomon(Chimeramonin kanssa tai ilman), Sefirotmon

Alunperin Deathmon oli muodonmuuttajadigimon C'mon Digimon -mangasta. Siinä se palveli Shinichiroa. Sen tasosta, tyypistä, attribuutista, kentästä, datakoosta, evoluutiosta tai aseista ei ole tietoa. C'monissa Deathmon muuttui DeathAirdramoniksi, DeathDevimoninksi, DeathMeramoniksi(C'mon), DeathMetalGreymonksi ja DeathTyranomonksi. Nykyisenlainen Deathmon nähtiin ensimmäisen kerran mangassa Digimon Adventure V-Tamer 01.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com