Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Culumon(クルモン:kurumon)(jenkeissä ja Suomessa: Calumon)

taso(レベル:reberu): toisen asteen vauva(幼年期Ⅱ:younenkiⅡ), lapsi(成長期:seichouki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): tuntematon(不明:fumei)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): tuntematon(種族不明型:shuzokufumeigata), pyhä eläin(聖獣型:seijuugata)

rotu(しゅるい:shurui): enkeli(テンシ:tenshi)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei ole

datakoko: ei tietoa

aseet: Ketil Flare, Digimonin kolmannen tuotantokauden, Digimon Tamers:n viimeisessä jaksossa Culumon kuljetti Juria jonkin vihreän valon sisällä.

nimen alkuperä: Culu on yksi tapa romanisoida kuru, joka tulee japanin sanasta kurukuru, joka tarkoittaa pyörimistä ympäriinsä. Nimi viitannee siihen, että Culumon on melko vilkas ja leikkisä digimon.(jenkeissä ja Suomessa: calu on väärinkirjoitettu culu)

evoluutio:Culumon - Plotmon - Tailmon - Angewomon - Holydramon

pienemmät muodot: Terriermon(Lopmonin, Lunamonin ja Piccolomonin kanssa), Patamon(Otamamonin, Wormmonin ja Piccolomonin kanssa)

suuremmat muodot: Plotmon

muuta: Culumon oli alunperin "digihaamu", energiaa, joka sai digimonit kehittymään, mutta joka sittemmin muutettiin digimoniksi. Culumon ei osaa kehittyä eikä hyökätä, mutta sillä on kyky saada muut digimonit kehittymään, kun sen otsassa oleva jalokivi, 'keteiru' hohtaa. Tästä käytetään nimeä Shining Evolution(hohtava evoluutio).

Culumon osaa lentää korvillaan. Se voi myös suurentaa ja pienentää korviaan. Culumonin ollessa oikein iloinen sen korvat ovat suuret silloinkin, kun se ei lennä.

Peleissä Digimon Story Sunburst/Moonlight Culumonilla on otsassaan vain punainen kolmio. Digimon Tamers:n arabialaisessa versiossa Culumonilta puuttuu tuo otsassa oleva kuvio, Zero Unit(ゼロユニット:zero yunitto(Nollayhtymä))/Culumerkki(クルマーク:kurumaaku(Culu Mark)) kokonaan.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com