Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Coredramon(コアドラモン:koadoramon)(Tarkemmin sanottuna Coredramon(vihreä)(コアドラモン(緑):koadoramon(midori))

taso(レベル:reberu): aikuinen(成熟期:seijukuki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): lohikäärme(竜型:ryuugata)

kenttä(フィールド:fiirudo): lohikäärmeen karjaisu(ドラゴンズロア:doragonzuroa)

datakoko: ei tietoa

aseet: Green Flare Breath(vihreä loimuava henkäys): syöksee vihreää tulta suustaan, G Shurunen Ⅱ: sarvet kuumenevat raivosta sen syöstessä laaserkuuman  henkäyksen mitä tahansa kohti,joka koskettaa sen Gekiriniä(vastakohtasuomua), Strike Bomber(iskupommittaja): lyö vihollista hännällään

nimen alkuperä: englannin sanat core eli ydin ja dragon eli lohikäärme

evoluutio: Petitmon - Babydmon - Dracomon - Coredramon - Groundramon/Wingdramon - Breakdramon/Slayerdramon - Examon(Breakdramon+Slayerdramon)

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymset): Dracomon(+vihreä malakiitti(vihreä) tai sininen diamante(keinotekoinen timantti(sininen)))

muut: Agumon, Dorumon, Guilmon, Ryuudamon, Monodramon(vain sininen), V-mon(vain sininen)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todisetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Groundramon(yleensä vihreä), Wingdramon(yleensä sininen)

muut:

muuta: Puhdasverinen lohikäärmedigimon, joka on syntynyt kun Dracomon on absorboinut erään harvinaisen vihreän jalokiven. Se on huono lentäjä, muuta sen jalat ovat vahvat. Kuten Dracomonilla, myös Coredramonilla on suomu, joka on erilainen kuin muut sen kehoa peittävät suomut. Tätä suomua kutsutaan Gekiriniksi(vastakohtasuomuksi). Sitä ei saa koskea, sillä Coredramon hyökkää silloin Shurunenilla.

Sininen Coredramon(コアドラモン(青):koadoramon(ao) tai Coredramon(muunnos)(コアドラモン(亜種):koadoramon(ashu)) syntyy, kun Dracomon absorboinut erään harvinaisen sinisen jalokiven. Sininen Coredramon pystyy lentämään suurella nopeudella. Se on rokoteattribuuttia(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine)) ja sen aseet ovat Blue Flare Breath(sininen loimuava henkäys): syöksee sinisiä liekkejä suustaan, Strike Bomber(iskupommittaja): lyö hännällään vihollista ja G Shurunen Ⅱ: sarvet kuumenavat raivosta sen syöstessä kuuman henkäyksen, kohti mitä tahansa, mikä koskettaa sen Gekiriniä. Myös Sinisellä Coredramonilla on Gekirin, jota ei saa koskea.

Dracomonilla piti alunperin olla kolmas kehityslinja, jossa on keltainen Coredramon. Keltainen Coredramonin oli tarkoitus kehittyä rokotetyypin lohikäärmedigimoniksi, jonka nimi on tuntematon. Slayerdramonin piti alunperin olla tämän kehityslinjan ääriaste ja Examonin piti olla sinisen Cordramonin linjan ääriaste.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com