Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Cherubimon(ケルビモン:kerubimon)(jenkeissä: Kerpymon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine)), virus, data

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): kerubi(智天使型:chiteshigata)

kenttä(フィールド:fiirudo):  painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu), pimeä alue(ダークエリア:daakueria)(paha), virustorjujat(ウィルスバスターズ:wirusubasutaazu), tuulisuojelijat(ウインドガーディアンズ:uindogaadianzu)

datakoko: 30G, 35G, 38G

aseet: Lighting Spear(salamoiva keihäs): ampuu kädestään valkoisen(paha versio punaisen) keihään, Heaven's Judgement(taivaan tuomio): kutsuu taivaasta valkoisia(paha versio punaisia) salamoita, Thousand Spear(tuhat keihästä), Final Judgement(viimeinen tuomio), Gravity Ball(Vetovoimapallo), Ashipatoravana, Heaven's Thunder(Taivaan ukkonen): kutsuu salamoita taivaasta, Destroyer Voice(Tuhoava ääni): lähettää voimakkaita ääniaaltoja, Power Shine(Voimahohto)

nimen alkuperä: cherubit eli kerubit ovat eräänlaisia enkeleitä.

evoluutio: Cocomon - Chocomon - Lopmon - Wendimon - Antiramon - Cherubimon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Antiramon

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): Lopmon(harppausevoluutio)

muut: MetalGreymon, Piccolomon(Antiramonin, Rapidmonin ja Monzaemonin kanssa tai ilman)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Qinglongmon(Holydramonin, Goddramonin ja Airdramonin kanssa), Omegamon Zwart B(SaintGalgomonin kanssa)

muuta: Cherubimon on yksi kolmesta suuresta enkelistä(三大天使:sandaitenshi). Sen keho hohtaa valkoisena. Sanotaan, että ne joilla on paha sydän eivät voi edes katsoa suoraan Cherubimoniin. Cherubimon suojelee Digimaailman "kerneliä(ydintä)" Ophanimonin ja Seraphimonin kanssa. Cherubimonin tehtäväna on huolehtia luonnosta.

Pahan Cherubimonin(ケルビモン(悪):kerubimon(aku) hyökkäyksiä ovat paitsi Lighting Spear, Heaven's Judgement, Thousand Spear ja Final Judgement myös Cherubi Mouth(kerubisuu): imee vastustajan suuhunsa ja heittä pois tai ampuu pimeää energiaa suustaan Cherubi Finger(kerubisormi): tekee viholliselle "luunapin", Dash Cherubi Finger(syöksykerubisormi), Cherubi Press(kerubipaino) ja Cherubi Hand(kerubikäsi): ampuu pimeää energiaa käsistään. Lisäksi kolmannessa Digimonelokuvassa paha Cherubimon syöksi suustaan pieniä mustia palloja. Kun paha Cherubimon ilmestyy, sanotaan, että Digimaailman tasapaino järkkyy ja tuhoutuu. Kun paha Cherubimon koskettaa jotain, data absorboituu ja muotoutuu udelleen.

suuremmat muodot: ShineGreymon Ruin Mode(ShineGreymonin ja Megidramonin kanssa)

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com