Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): ChaosDukemon(カオスヂュークモン:kaosudyuukumon)(jenkeissä: ChaosGallantmon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu), data, rokote

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): pimeä ritari(暗黒騎士型:ankokukishigata)

kenttä(フィールド:fiirudo):  painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu), pimeä alue(ダークエリア:daakueria), virustorjujat(ウィルスバスターズ:wirusubasutaazu)

datakoko: ei tietoa

aseet: Judecca Prison(Judecca vankila(Judecca on manalan keskipiste "Jumalainen näytelmä" -runokokoelmassa)): ampuu "Gorgonista"(kilvestään) pimeää, syövyttävää voimaa, Demon's Disaster(demonin katastrofi): erittäin voimakas hyökkäys "Balmugilla"(peitsellään). Waking Dead(heräävä kuollut), Spiral Wailer, Duke Charge(herttuaisku): iskee vihollista "Gorgonilla". Falling Lance(putoava peitsi), Shield Destructor(kilpituhooja), Chaos Shot(kaaosammus),  Cruel Balmung(julma Balmung)

nimen alkuperä: englannin sanat chaos eli kaaos ja duke eli herttua(jenkeissä: englannin sanat chaos eli kaaos ja gallant eli ritarillinen)

evoluutio: BlackGuilmon - BlackGrowmon - BlackMegaloGrowmon - ChaosDukemon - ChaosDukemon Core

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymset): Megidramon(VenomVamdemonin ja Knightmonin kanssa tai ilman), BlackMegaloGrowmon, MegaloGrowmon

muut: Antiramon, Death-X-Dorugremon, Knightmon, Mystimon, Wisemon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todisetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): ChaosDukemon Core

muut:

muuta: ChaosDukemon on Dukemon, joka on omaksunut virusperäiset vaistot ja tullut "Digitaalivaaran"(デジタルハザード:dejitaruhazaado) ruumiillistumaksi. Tämä muutos on täyttänyt Dukemonin haarniskan pimeydellä ja nyt Dukemon kantaa pahaa peistä "Balmungia"(Balmung on Sigriedin miekka "Nibelungenlied" -runokokoelmassa) ja "Gorgon"(Gorgot olivat kreikkalaisessa mytologiassa naispuolisia siivekkäitä hirviöitä, joilla oli hiusten tilalla käärmeitä)-kilpeä. Huhutaan, että Megidramonin läsnäolon voi tuntea ChaosDukemonissa. Ruskea ChaosDukemon on kerran nähty eräässä ChaosDukemon -kortissa. Se ei kehittynyt mistään. ChaosDukemonista kehittynyt ChaosDukemon Core(カオスヂュークモン コア:kaosudyuukumon koa) esiintyy peleissä Digimon Story: Sunburst/Moonlight. Sen aseet ovat Call Leo(kutsu Leo), Chaos Slash(kaaosviilto), Dark Hazard(pimeä vaara), AT Change ja Midare Ice Arrow(myrskyisä jäänuoli).

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com