Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Chakkumon/Chakmon(チャックモン:chakkumon)(jenkeissä: Kumamon)

taso(レベル:reberu): hybiridi(ハイブリッド:haiburiddo)(aikuisluokka)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): vaihteleva(バリアブル:bariaburu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): ihmispeto(獣人型:juujingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): syvyyspelastajat(ディープセイバーズ:diipusebaazu)

datakoko: ei tietoa

aseet: Kachikachi kochin(kylmät tuulet): syöksee suustaan jäätuulen(Battle Spiritissä jääpallon?), Snow Bomber(lumipommittaja):ampuu lumipalloja "Romeosta"(selässään olevasta aseesta), Tsurarara(jääpuikkoko): muuttaa kehonsa jääpuikoksi ja iskee vastustajaa, Tsurara Punch(jääpuikkolyönti): lyö vastustajaa, Tsurara Fall(jääpuikkopudotus), V Jump Attack(V-hyppyhyökkäys):hyökkää vastustaja kimppuun jaloissaan punaiset minisukset, Kachikachi Hammer,

nimen alkuperä: voi tulla japanin sanasta chakuhyou, joka tarkoitaa jäätiköitymistä?(jenkeissä: japanin sana kuma tarkoittaa karhua)

evoluutio: Chicomon - YukiAgumon - Chakkumon - AncientMegatheriumon

pienemmät muodot:

näin asia todisetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): mikä tahansa aikuis-tai armortason digimon+jään H-spirit

muut: Gomamon, Lopmon, YukiAgumon

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Blizzarmon(liukuevoluutio)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): AncientMegatheriumon, DaiPenmon(Blizzarmonin kanssa)

muut: Togemogumon(+ystävyyden Digimieli)

muuta: Ihmistyypin digimon, jolla on yhden legendaarisen soturin, AncientMegatheriumin voima ja jään ominaisuus. Hän kutsuu itseään "Napaseudun arktisen puolustusliiton armeijan kersantiksi". Ase, jota Chakkumon kantaa selässään on nimeltään "Romeo".

Pelissä Digimon Frontier Battle Spirit Chakkumon voi olla myös oranssi.

Tässä on Chakkumonin varhainen design.

Tässä toinen varhainen design.

Tässä on kolmas konsepti. Nimeksi oli tässä vaiheessa ehdotettu Polarmonia(ポーラモン:pooramon) ja Shirokumon(シロクモン:shirokumon), jotka tulevat englannin sanasta polar bear ja japanin sanasta shirokuma, jotka molemmat tarkoittavat jääkarhua.

Tässä vielä yksi mahdollinen design.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com