Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Ragnalordmon(ラグナロードモン:ragunaroodomon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): Ainutlaatuinen(特異型:tokuigata)

kenttä(フィー ルド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Direckt Smasher(Suora murskaaja): halkaiseee vastustajan yhdellä miekaniskulla, Ignition Prominence(Sytytyskohouma): ampuu erittäin kuumia liekkejä kilvestään, Duel Edge Flowsion(Otteluterävirtaräjähdys): lävistää vastustajan kilpensä liekkeihin peittyneellä miekalla

nimen alkuperä: Ragnarök on skandinaavisen mytologian maailmanlopun taistelu. englannin sana lord eli eli herra

evoluutio: Kotukomon - Kakkinmon - Ludomon - Tialudomon - Raijiludomon - Briueldramon(Durandamonin kanssa) - Ragnalordmon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet, sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Briueldramon(Durandamonin kanssa)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet, sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Digimon, joka on syntynyt Legend-Armsin vahvimman miekan ja kilven, Durandamonin ja Briueldramonin yhdistyessä. Se syntyi, kun Pimeän alueen syvyyksissä piillyt pahuus heräsi ja kahden Legend-Armsin Digiytimet resonoivat. Sen keho muistuttaa "ritaria, joka kantaisi heitä", kuten Durandamon ja Briueldramon sen kuvittelivat. Ragnalordmon on siitä erikoinen Liittoevoluutio, että sillä on yhä Durandamonin ja Briueldramonin tietoisuus, mutta keholla on myös oma tietoisuus. Miekka ja kilpi leijuvat ja liikkuvat tahtonsa mukaan koskematta Ragnalordmonia. Ne kisailevat vihollisen kanssa puolustavilla ja hyökkäävillä liikkeillä kuin kolme olento yhdessä kehossa. Niiden koordinaatiokyky on hämmästyttävä ja se luo äärimmäisen puolustuksen sekä äkkinäiset, arvaamattomat, mutta voimakkaat hyökkäykset, joita on melkein mahdoton voittaa.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com