Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Ordinemon(オルディネモン:ordinemon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu), tuntematon(不明:fumei)

tyyppi(型:kata(タイプ:taipu)): langennut enkeli(堕天使型:datenshigata), tuntematon(種族不明:shuzokufumei)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: End of the World(Maailmanloppu): ampuu mustia dataa tuhoavia aaltoja suustaan, Magna Visibility(Suuri näkyvyys): laukaisee siivissään olevat pallot ja hyökkää kaikkiin suuntiin, Summon Apocalypse: Maailmanlopun kutsu: putoavat höyhenet muuttuvat digimoneiksi

nimen alkuperä: italian sana ordine eli järjestys Tämä saattaa viitata uuteen mailmanjärjestykseen.

evoluutio: YukimiBotamon - Nyaromon - Plotmon - Tailmon - Angewomon - Ophanimon - Ophanimon Falldown Mode(Raguelmonin kanssa)

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista): Ophanimon Falldown Mode(Raguelmonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Digimon, jolla on valtavat mustat siivet. Sen alkuperä on tuntematon ja sen arvellaan ilmestyvän, kun Digimaailma on syöksynyt kaaokseen ja kohtaa loppunsa. Vaikka se oli alunperin järjestystä valvova enkelidigimon, sen sanotaan langenneen surun, vihan ja toisen digimonin kanssa yhdistymisen takia. Sen siivistä virtaa negatiivista energiaa ja siipen räpyttely levittää myrkkykaasua ympäriinsä. Tämä myrkkykaasu peittää lopulta koko maailman ja päättää kaiken elämän. Kuitenkin sen todellinen luonne on lempeä, korkeassa asemassa oleva olento, joka aikoo pelastaa järjestyksen menettäneen maailman palauttamalla sen ensin tyhjyydeksi.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com