Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): BlackWarGreymon(ブラックウォーグレイモン:burakkuwoogureimon)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyuukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirushu), data, rokote

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu)): ihmislohikäärme(竜人型:ryuujingata)

rotu(しゅるい:shurui): myyttinen eläin(ゲンジュウ:genjuu)

kenttä(フィールド:fiirudo): lohikäärmeen karjaisu(ドラゴンズオラ:doragonzuroa), metallikeisarikunta(メタルエンパイア:metaruenpaia)

datakoko: ei tietoa

aseet: Gaia Force(maavoima):keskittää negatiivista energiaa, luo suuren tulipallon ja heittää sen, Dramon Killer(Dramon tappaja): käyttää Dramon Killer -kynsiään Erittäin tehokas Dramon -digimoneja(esim. V-dramon) vastaan, Black Tornado(musta tornaado): pyörii kuin tornaado ja iskee vihollista, Dramon Tackle(Dramon taklaus), Brave Shield(rohkea kilpi): ottaa selästään kuusikulmion muotoisen kilven puolikkaat, laittaa ne yhteen ja käyttää niitä kilpenä, Ankoku no Gaia Force(Pimeyden maavoima), Hades Froce(Hadesvoima)(x)

nimen alkuperä: englannin sanat black eli musta warrior eli soturi ja grey on romanisaatio gureista, joka pitäisi olla gre, joka tulee sanasta great eli suuri, mahtava

evoluutio: Botamon - Koromon - Agumon(musta) - Greymon(virus) - MetalGreymon(virus) - BlackWarGreymon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja todistettujen muotojen yhdistymiset): Agumon(musta), MetalGreymon(eriyisesti virus), SkullGreymon, BlackGreymon(harppausevoluutio)

muut: Matadormon, MegaSeadramon, MetalTyranomon, Mystimon, Phantomon, Vamdemon, MegaloGrowmon(kehittyy X-vasta-ainemuunnokseksi)

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa, CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä, V-Pet:stä(myös muunnosperustelut, yhteiset nimet ja toidstettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Surullisen kuuluisa "Musta lohikäärmesoturi". Huolimatta pimeästä sydämestään, hän ei käy heikkojen ja puolustuskyvyttömien kimppuun ja inhoaa niitä, jotka ovat epäreiluja toisille.

 Yleisesti ollaan sitä mieltä, ettei BlackWarGreymonilla ole rohkeuden tunnusta Brave Shieldissään. Kuitenkin pelissä Digimon Tamers Battle Spirit BlackWarGreymonilla(ellei se ollut virusattribuutin WarGreymon) on musta rohkeuden tunnus Brave Shieldissä. Näin on myös Digimon Story -peleissä ja niissä ainakin kyseessä on BlackWarGreymon. Digimonin toisella tuotantokaudella Digimon Adventure 02:ssa Archnemon loi BlackWarGreymonin sadasta pimeästä tornista. Pimeistä torneista luoduilla digimoneilla ei koskaan ole mitään tunnuksia missään, vaikka normaalilla digimonilla olisikin jokin tunnus jossakin. Tämän vuoksi BlackWarGreymonilla ei ollut rohkeuden tunnusta 02:ssa. 

 

Pelissä Digimon World X BlackWarGreymonilla on aseinaan tällaiset porat.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com