Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): BelleStarmon/BeelStarmon(ベルスターモン:berusutaamon)(alunperin Beelko(ベルコ:beruko)(Joskus myös Beelzebumon Lady)

taso(レベル:reberu): äärimmäinen(究極体:kyyukyokutai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型:kata tai gata(タイプ:taipu): ihmisdemoni(魔人型:majingata)

rotu(しゅるい:shurui):

kenttä(フィールド:fiirudo):  painajaissoturit(ナイトメアソルジャーズ:naitomeasorujaazu),

datakoko: 20G

aseet: Fly Bullet(Lentoluoti): ampuu ohjautuvia luoteja, Rizoma de Loto(Esp. Lootusjuuri), Double Claw(Tuplakynsi): iskee vihollista Rizoma de Loto -aseisiin piilotetuilla veitsillä, Hurrican Screw Shot(Hurrikaaniruuviammus): ampuu villisti saappaiden koroihin piilotetuilla aseilla.

nimen alkuperä: Belle Starr oli lainsuojaton villissä lännessä.(Beelko: Beel tulee Beelzebumonista ja ko on yleinen tavu tyttöjen nimissä)

evoluutio: Kiimon - Yaamon - Impmon - Wizarmon - Baalmon - Beelzebumon - BelleStarmon

pienemmät muodot:

näin asia todistetusti on(animessa mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymset): Beelzebumon

muut:

suuremmat muodot:

näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa)(myös päättelemällä muista todisetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Esiintyi alunperin Digimonin 15-vuotisjuhlakorttisetissä mukana olleissa taidekorteissa nimellä Beelko. Digimon, joka käyttää taitavasti pistoolejaan, ja jota kutsutaan Beelzebumon Ladyksi ulkonäkönsä. Kaksoispistoolit "Rizoma de Loto" ovat Beelzebumonin Berenjenan pikkusiskot. BelleStarmon avaa tulen epäröimättä kelle tahansa, mutta erityisesti läheisille, asetta kantaville ystävilleen. MagnaKidmon, antoi lempinimen Beelko. BelleStarmon on myös napit vastakkain Beelzebumonin kanssa, mutta pitää tähän etäisyyttä. BelleStarmon on pukeutunut mustaan nahkatakkiin ja sen huivi voi muuttua tarpeen mukaan hyökkäys- tai puolustusvälineeksi tai siiviksi.

Tämä on BelleStarmonin X-Vasta-ainemuunnos. Kaunis pyssymies, jonka ominaispiirteitä ovat isot mustat siivet. "Rizoma de Loton" lisäksi se kantaa pienempää asetta "Pepinoa", joka on muunneltu haulikoksi. Sen fyysiset ominaisuudet ovat parantuneet ja uusi ampumistekniikka varmistaa, etteivät luodit mene ohi, vaikka ne ammuttaisiin mistä asennosta tahansa. Sen elegantit tanssimaiset liikket, jota se ampuessaan tekee, ovat niin kauniita, että niiden huhutaan olevan taidetta.

aseet: Double Claw(Tuplakynsi), Fly Bullet: Segundo(Lentoluoti: toinen): hyökkää arvaamattomilla liikkeillä ja ampuu ympäri taistelukenttää, Disntancia Cero(esp. Nollaetäisyys): päättää taistelun näkymättömällä nollaetäisyyslaukauksella

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com