Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Aegiochusmon(アイギオテュースモン:aigiotyuusumon)

taso(レベル:reberu): täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン種:wakuchinshu(vaccine))

tyyppi(型(タイプ:taipu)): Ihmisjumala(神人型:shinjingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Lighting Pile(Salamoiva keihäänkärki): muodostaa ukkosesta keihään ja lävistää vihollisen, Bolt Break Knockdown(Salmanmuratava murskaus): hyökkää salamoivilla nyrkeillä , Charging Strike(Latausisku): lävistää vihollisen sarvellaan

nimen alkuperä: Aegisthus on vaihtoehtoinen nimitys Aegipanille(Katso: Aegiomon)

evoluutio: Punimon - Tsunomon - Elecmon - Aegiomon - Aegiouchusmon - Jupitermon

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(ja CD-draamoissa)(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset)): Aegiomon

muut:

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistetuttujen muotojen yhdistymiset): Jupitermon

muut:

muuta: Ihmisjumalatyypin digimon, joka syntetisoi useiden lajien kanssa käyttäen pohjana ihmismäistä kehoa. Synteesin sanotaan olevan seurausta kaikkivoipaisuuden etsimisestä ja sopeuttaa sen ympäristöön muuttaen dramaattisesti. Tämä muoto on muodostettu lohikäärme-heimon datasta, joten lohikäärme-heimon data nukkuu Aegiouschmonin sisällä ja ilmenee kristallin ympäröimänä haarniskana nostaen puolustusta.

Tämä on Aegiouchsmon Green(アイギオテゥースモングリーン:aigiotyuusumon guriin(Aegiouchsmon Vihreä)). Muoto, joka vapautti piilotetut voimat ja kehittyi Aegiomonista. Tämä muoto on muodostettu kasvi-heimon datasta ja se on erittäin kevyt muihin muotoihin verrattuna. Tässä muodossa se voi ampua käsistään piikkejä ja suorittaa liikkeitä, jotka saavat piikit tarttumaan eri paikkoihin tai suorittaa hyökkääviä ja puolustavia liikkeitä.

aseet: Bramble Bite(Karhunvatukkapuraisu): kutsuu pahoiksi hengiksi muuttuneita piikkejä, jotka purevat vastustajaa, Plant Zone Cradle(Kasvivyöhykekehto): ampuu piikkejä kehostaan, Charging Strike(Latausisku)

Tämä on Aegiouschmon Blue(アイギオテゥ・スモンブルー:aigiotyuusumon buruu(Aegioushmon Sininen))

Peneto Laser, Wing Cutter(Siipileikkuri), Powered Ignition(Vahvistettu sytytys)

Tämä on Aegiouschmon Dark(アイギオテュースモンダーク:aigiotyuusumon daaku(Aegioschmon Pimeä)). Tämän muodon data on otettu paholaisheimolta, joten paholaisheimon nukkuva data on tartuttanut sen koko kehon.

aseet: Triangler

Tämä on Aegiouschmon Holy(アイギオテュースモンホーリー:aigiotyuusumon hoorii(Aegiouschmon Pyhä)). Tämän muodon data on otettu enkeliheimolta, enkeliheimon nukkuva data peittää Aegiouschmonin koko kehon ja sen sydän on tyyni kuin järvi.

aseet: Lightning Shower(Salamoiva suihku)

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com