Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Digimon Adventure V-Tamer 01(デジモンアドベンチャーVテイマー01:dejimon adobenchaa Vteimaa 01(Digimon Seikkailu V-kesyttäjä 01)) on Izawa Hiroshin manga, joka alkoi vuonna 1998(21.11.) ja päättyi vuonna 2003. Sitä voi lukea ainakin Mangafoxista(Mangafox.com).

Taichi Yagami(八神太一:yagami taichi) ei ole sama kuin Digimon Adventuren Taichi. Hänen kumppaninsa on V-dramon Zeromaru. Taichi on seikkailunhaluinen ja uskollinen ystävilleen. Hän on erinomainen strategisti ja vaikka hän toimii yksin hän on tarvittaessa taitava tiimityöskentelijä.

Ikä: 11

Neo Saiba on paha kesyttäjä, jolla on monia digimoneja. Hänen alkuperäinen kumppaninsa oli Greymon. Hänen päämääränään on kasvattaa Arkadimon, tuhota Digimaailma ja luoda uusi utopistinen maailma. Neo on psyko ja jopa nauraa, jos hänet pudotetaan jyrkänteeltä.

Ikä: 13

Rei Saiba on Neon sisko, joka halvaantui, kun rekka osui häneen. Digimaailmassa hän pystyy kävelemään. Neo haluaa luoda utopistisen maailman Reille.

Ikä: 11

AliasⅢ(エイリアスⅢ:eiriasuⅢ) ovat kolme kyvykästä kesyttäjää, jotka Neo on tuonut Digimaailmaan.

Jäsenet vasemmalta oikealle:

Sigma(シグマ:shiguma) liittyi Neon joukkoihin toiveenaan luoda uusi maailma. Hänen kumppaninsa on Piemon.

Ikä: 13

Hideto Fujimoto on Rein paras ystävä. Hän tuntee syyllisyttä Rein tapauksesta. Hideton kumppanit ovat WarGreymon Warg ja MetalGarurumon Meruuga, jotka yhdistyvät Omegamoniksi.

Ikä: 13

Mari Gotojukin kumppanina on Rosemon.

Ikä: 14

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com