Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Xros Wars: Ajan ylittävät Metsästäjäpojat(時を駆ける少年ハンターたち:toki wo kakeru shounen hantaa(Hunter)-tachi) on Digimonin seitsemäs tuotantokausi. Sitä voi katsoa sunnuntaisin osoitteessa: anidragon.net. Kauden kesyttäjät, metsästäjät jahtaavat DigiKvartsi(DigiQuartz) -nimisessä paikassa digimoneja, jotka aiheuttavat harmia Oikeassa maailmassa.

Ohjaaja: Yukio Kaizawa

Kanava(Japanissa): TV Asahi

Kesto: alkoi 2.10.2011.

Alkutunnari(t): Stand Up(esittäjä: Twill)

Muita kappaleita: Tagiru Chikara(esittäjä: Psychic Lover, Tagirun evoluutioteema), Shining Dreamers(esittäjänä: Takafumi Iwasaki, Yuun evoluutioteema)

Hahmot(vasemmalta oikealle):

Ryouma Mogami(最上リョウマ:mogami ryouma) muistuttaa edellisen kauden Kirihaa. Ryouma toimii hänen, Airun ja Renin muodostaman pienen joukon johtajana. Hänen kumppaninsa on Psychemon. Ääninäyttelijänä Tetsuya Kakihara.

Airu Suzaki(洲崎アイル: suzaki airu) on tsundere. Hän voi muuttua hetkessä söpöstä ja flirttailevasta agressiiviseksi ja komentelvaksi. Airu metsästää söpöjä digimoneja ja käyttää ansoja. Hän vaikuttaisi olevan ihastunut Yuuhun. Airun kumppanina on Opossumon. Ääninäyttelijänä Megumi Han.

Taiki Kudou on tuttu jo edellisestä kaudesta. Taiki on perustanut koripallojoukkueen nimeltä Xros Heart. Siihen kuuluvat hänen lisäkseen Tagiru ja Yuu. Taiki käy Shinonomen itäistä yläastetta. Hän on kahdeksannella luokalla.

Tagiru Akashi(明石タギル:akashi tagiru) käy samaa koulua kuin Taiki. Hän on seitsemännellä luokalla. Tagiru haluaa voittaa Taikin ja Yuun. Tagiru on energinen ja holtiton: toimii ensin ja ajattelee vasta sitten. Tagirun kumppanina on Gumdramon. Ääninäyttelijänä Marina Inoue.

Yuu Amano on myös edellisestä kaudesta tuttu. Yuu on samalla luokalla kuin Tagiru ja häntä seuraa usein joukko fanityttöjä. Yuu katuu syvästi tekojaan DarkKnightmonin alaisena ja haluaa hyvittää ne. Tämän vuoksi hän vastustaa jyrkästi kaikkia, jotka kohtelevat digimoneihin liittyviä asioita kuten Digimonmetsästystä pelinä tai jotka tavoittelevat niillä henkilökohtaista etua. Tämän vuoksi hänellä on ollut erimielisyyttä Tagirun ja erään toisen metsästäjän, Hideaki Masamin kanssa. Tällä hetkellä hän asuu suuressa asunnossa yksin, koska hänen perheensä on ulkomailla.

Ren Tobari(戸張レン:tobari ren) on kylmäpäinen metsästäjä, joka hyökkää tielleen tulevien kimppuun. Ren kunnioittaa Taikia ja Yuuta, muttei Tagirua. Hän metsästää mielellään harvinaisia digimoneja ja hän tietää paljon harvinaisista digimoneista ja niiden alalajeista. Ren auttaa muita, jos siitä on hyötyä myös hänelle. Hänen kumppaninsa on Dracmon. Ääninäyttelijänä Houko Kuwashima.

 

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com