Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Tamers(デジモンテイマーズ:dejimon teimaazu(Digimonkesyttäjät)) on kolmas tuotantokausi. Ainakin Youtubesta löytyy. Digimon Tamers sijoittuu maailmaan, jossa Digimon on mediaikoni: korttipelejä ja TV-ohjelma, eivätkä ihmiset usko, että digimoneja todella on. Salainen organisaatio on löytänyt toisen maailman ja sen asukkaat tunkeutuvat Japaniin, jossa lapset digimonkumppaneineen pysäyttävät ne.

Ohjaaja: Yukio Kaizawa

Studio: Toei Animation

Kanava(Japanissa): Fuji TV

Kesto: 1.4.2001-31.3.2002.(51 jaksoa)

Alkutunnari: The Biggest Dreamer(esittäjänä: Kouji Wada)

Lopputunnarit(t): My Tomorrow, Days ~Aijou to nichijou~(molemmant AiMin kappaleita)

Muita kappaleita: Slash(esittäjän Ohta Michihiko, Card Slash -musiikki), Evo(esittäjä: Wild Child Bound, evoluutiomusiikki), One Vision(esittäjä: Tanimoto Takayoshi, Matrix Evolution -musiikki)

Elokuva(t): Digimon Tamers: Seikkailijoiden taistelu(冒険者たちの戦い:boukenshatachi no tatakai), Pillastunut Digimonpikajuna(暴走デジモン特急:bousou dejimon tokkyuu)

Cd-Draama(t): Viesti paketissa(メッセージインザパケット:messeji in za paketto(Message in the Packet))

Pelit: Digimon Tamers: Battle Spirit(デジモンテイマーズバトルスピリット:dejimon teimaazu batoru supiritto(Taisteluhenki)) ja Digimon Tamers Battle Spirit 1.5: taistelupeli, jossa taistellaan animesta tutuilla digimoneilla(1.5 on päivitetty versio), Digimon Tamers: Brave Tamer(ブレイブテイマー:bureibu teimaa(Rohkea kesyttäjä)), Digimon Medley(デジモンメドリ:dejimon medori(Digimonsekoitus)): Tamers peli, jossa kuitenkin pelataan lähinnä aiempien kausien Valituilla lapsilla ja tapahtumatkin ovat kuin suoraan aiemilta kausilta, Pocket Culumon(ポケットクルモン:poketto kurumon(TaskuCulumon))

Lisäksi pääkäsikirjoittaja Chiaki J. Konakan kirjoittama tarina Digimon Tamers 1984, joka kuvaa Villin lyönnin(ワイルドパンチ:wairudo panchi(Wild Punch))(digimonien tekijöiden) digimonien luomista.

Hahmot:

Takato Matsuda on mukava ja iloinen. Toista maata kuin aiemmat kakkulapojat. Takato rakastaa Digimonia ja piirtää niitä mielellään ja pelaa Digimon -korttipeliä. Takato on uskollinen ja päättäväinen ystäviensä suojelemisen suhteen. Takato asuu vanhempiensa Takehiron ja Yoshien kanssa kaksikerroksisessa talossa. He asuvat yläkerrassa ja pitävät leipomoa pohjakerroksessa. Takato on 10-vuotias. Hänen kumppaninsa on Guilmon. Ääninäyttelijänä Makoto Tsumura.

Jenrya Lee on puoliksi kiinalainen ja puoliksi japanilainen. Hänen isänsä Janyuu on kiinalainen ja äitinsä Mayumi on japanilainen. Jenryalla on lisäksi kaksi isoveljeä: Jaarin ja Rinchei ja pikkusisko Shiuhon. Jenrya on samalla luokalla Takaton kanssa. Hän harrastaa Tai Chita. Jenrya on vastuullinen ja hiljainen. Hänen kumppaninsa on Terriermon. Ääninäyttelijänä Mayumi Yamaguchi.

Ruki Makino asuu äitinsä Rumikon ja isoäitinsä Seikon kanssa perinteisessä japanilaisessa talossa. Ruki tunnetaan "Digimonkuningattarena", koska hän on mestari Digimon -korttipelissä. Ruki on kilpailunhaluinen ja joskus ajattelematon. Ruki on 11-vuotias. Hänen kumppaninsa on Renamon. Ääninäyttelijänä Fumiko Orikasa.

Ryo Akiyama on ns. Legendaarinen kesyttäjä. Hän on alunperin peräisin Adventure -ulottuvuudesta. Hänen merkityksensä on suurempi peleissä. Voitettuaan Milleniumonin hän joutui Tamers -ulottuvuuteen. Ryo on 14 -vuotias. Hänen kumppaninsa on Cyberdramon. Ääninäyttelijänä: Junichi Kanemaru.

Hirokazu Shiota on Takaton parhaita ystäviä. Hän on samalla luokalla Takaton kanssa. Hirokazu asuu isänsä Hirofumin ja äitinsä Takakon kanssa. Hirokazu pelaa mielellään Digimon -korttipeliä Takaton ja Kentan kanssa ja voittaa heidät usein, mutta hän ei ole läheskään niin hyvä kuin Ruki tai Ryo. Hirokazu on röyhkeä ja ylimielinen, mutta uskollinen ystävä. Hänen kumppaninsa on Guardromon. Ääninäyttelijänä: Yukiko Tamaki.

Kenta Kitagawa on myös Takaton luokkatoveri. Hän seuraa usein Takatoa ja Hirokazua. Kenta on nöyrä ja epävarma. Hän asuu isänsä Shunsuken ja äitinsä Akemin kanssa.  Kentan digimonkummpanina on MarineAngemon. Ääninäyttelijänä: Touko Aoyama.

Juri Katou on iloinen ja joskus omituinen Takaton luokkatoveri. Hänellä on usein mukana käsinukke, jonka kautta hän joskus puhuu. Hän menetti äitinsä nuorella iällä ja asuu isänsä Tadashin, äitipuolensa Shizuen ja pikkuvelipuolensa Masahikon kanssa. Jurilla on paljon Digimon-kortteja, mutta hän ei osaa pelata niillä. Jurin kumppanina on Leomon. Äänäyttelijänä Youko Asada.

Shiuchon Lee on Jenrya Leen pikkusisko. Hänen kumppaninsa on Lopmon. Ääninäyttelijänä Ai Nagano.

Ai ja Makoto ovat Impmonin 4-vuotiaat kumppanit. Heillä on yhteinen D-Arc. Nuoren ikänsä takia he aluksi kohtelivat Impmonia kuin lelua, josta suuttuneena Impmon lähti. Ääninäyttelijät: Haruhi Terada ja Miwa Matsumoto.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com