Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Savers(デジモンセイバーズ:dejimon seibaazu(Digimonpelastajat))(jenkeissä: Digimon Data Squad(Dataosasto) on viides tuotantokausi. Tarina sijoittuu lähitulevaisuuten. Digimaailman löytymisen myötä digimonien olemassaolo on vahvistettu. Hallitus on vahvistanut salaisen, yksityisen, kansallisen organisaation DATSin, joka huolehtii vihamielisistä digimoneista. DATS tulee sanoista Digital Accident Tactic Squad(Digitaalionnettomuuksien taktinen osasto).

Ohjaaja: Itou Naoyuki

Studio: Toei Animation

Kanava(Japanissa): Fuji TV

Kesto: 2.4.2006-25.3.2007(48 jaksoa)

Alkutunnarit: Gouing Going My Soul(esittäjä: Dynamite Shu), Hirari(esittäjä: Kouji Wada)

Lopputunnarit: One Star(esittäjä: Ito Yosuke), Ryuusei(esittäjä: MiyuMiyu)

Muita kappaleita: Believer(esittäjä: IKUO, evoluutioteema)

Elokuva(t): Digimon Savers Elokuva: Äärimmäinen voima! Aktivoi Purkausmuoto!(デジモンセイバーズTHE MOVIE究極パワー!バーストモード発動!:dejimon seibaazu THE MOVIE kyuukyoku pawaa baasuto moodo(Burst Mode) hatsudou), lisäksi lyhyt elokuva Digimon Savers 3D: Digimaailmaa uhkaava vaara(デジモンセイバーズ3Dデジタルワールド危機イッパツ:dejimon seibaazu 3D dejitaru waarudo(Digital World) kiki ippatsu)

Pelit: Digimon Savers: Another Mission(デジモンセイバーズ アナザーミッション:dejimon seibaazu anazaa misshon(Digimon Savers: Toinen tehtävä))

Lisäksi Digimon Savers Tokuten Eizou on erikoiskokoelma Digimon Savers DVD:ltä, joka sisältää Agumonin, Gaomonin ja Raramonin kommentteja.

Hahmot(vasemmalta oikealle):

Tohma H. Norstein on 14-vuotias, kylmäpäinen nero, joka on valmistunut yliopistosta. Hänen äitinsä on japanilainen ja hänen isänsä on merkittävä itävaltalainen aristokraatti. Hänellä on myös siskopuoli Relena, joka sairastaa outoa tautia. Tohma suorittaa tehtävänsä luottamalla dataan ja teorioihin. Hänen kumppaninsa on Gaomon. Ääninäyttelijänä Hirofumi Nojima.

Masaru Daimon(大門 大:daimon masaru) on 14-vuotias Otorin kunnallisen ylä-asteen toisen vuoden opiskelija. Hän haastaa mielellään voimakkaan näköisiä tyyppejä tappeluun. Masarun isä on professori Suguru Daimon, joka on ollut jo kymmenen vuotta kateissa. Tästä huolimatta Masaru on toivoton teknisten laitteiden kanssa ja yleensä rikkoo ne. Masaru on tyypillinen johtajatyyppi(vaikka kakkuloita hänellä ei olekaan): toimii ensin ja ajattelee vasta sitten(Jos ajattelee ollenkaan). Hän asuu äitinsä Sayukin ja pikkusiskonsa Chikan kanssa. Masarun kumppani on Agumon. Ääninäyttelijänä Souichirou Hoshi.

Yoshino Fujieda on joukon vanhin. 18-vuotias. Hän toimii kuin ryhmän isosiskona. Hän on viisaasti kunnioittava ja kyvykäs ja hänellä on vahva luottamus tovereihinsa. Hän sanoo usein: "Tämä on pahinta"(Sai aku da). Yoshinon kumppani on Raramon. Ääninäyttelijänä Yui Aragaki.

Ikuto Noguchi(野口 郁人:noguchi ikuto) on 10-vuotias poika, joka vastasyntyynenä joutui vahingossa Digimaailmaan. Siellä Yukidarumon otti hänet huostaansa. Mercurimon opetti Ikutoa halveksimaan ihmisiä. Nyt hän kuitenkin taistelee Masarun ja kumppaneiden kanssa. Ikuton kumppanina on Falcomon. Ääninäyttelijänä Rie Kugimiya.

Kapteeni Rentarou Satsuman kumppanina on Kudamon. Ääninäyttelijänä Taiten Kusunogi.

Komentaja Hiroshi Yushima on hyvin tietäväinen, mitä digimoneihin tulee. Hän antaa usein Masarulle neuvoja. Hän johti tutkimusretkeä Digimaailmaan. Hänen kumppaninsa on Kamemon. Ääninäyttelijänä Yuuichi Nagashima.

Miki Kurosagi ja Megumi Shirakawa ovat DATSin päämajan tietokoneoperaattoreita. Heillä molemmilla on kumppanina PawnChessmon. Megumilla on valkoinen ja Mikillä musta. Ääninäyttelijöinä Ai Nagano ja Yukiko Hanioka.

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com