Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Frontier(デジモンフロティア:dejimon furontia(Digimonraja)) on neljäs tuontakausi. Digimon Frontierin piti alunperin olla viimeinen kausi, mutta tuotteiden myyntimenestyksen takia alettiin suunnitella uutta tuotankokautta, jonka sitten saimme(Digimon Savers). Digimaailma on vaarassa. Tasapaino järkkyi, kun yksi Kolmesta suuresta enkelistä, Cherubimon kapinoi. Kymmentä legendaarista soturia, jotka muinoin pelastivat Digimaailman ei enää ole. Näinä vaarallisina aikoina Kymmenen soturin henget esittävät uuden voiman. Ryhmä lapsia saapuu Digimaailmaan ja heistä itsestään tulee digimoneja.

Ohjaaja: Yukio Kaizawa

Studio: Toei Animation

Kanava(Japanissa): Fuji TV

Kesto: 7.4.2002-30.3-2003(50 jaksoa)

Alkutunnari: Fire(esittäjä: Kouji Wada)

Lopputunnarit: Innocent ~Mujaki na mama de~(esittäjä: Kouji Wada), An Endless Tale(esittäjät: Kouji Wada ja AiM)

Muita kappaleita: With the Will(esittäjä: Kouji Wada, Henkievoluutiomusiikki), The Last Element(Esittäjä: Miyazaki Ayumi, Hyperhenkievoluutiomusiikki)

Elokuva(t): Digimon Frontier: Muinaisten digimonien paluu(古代デジモン復活:kodai dejimon fukkatsu)

CD-draamat: Digimon Frontier Alkuperäinen tarina: Asiat, jotka halutaan kerrottavan

Pelit: Digimon Frontier: Battle Spirit: Frontierversio Battle Spiritistä.


Hahomt(vasemmalta oikealle):

Izumi Orimoto(織本 泉:orimoto izumi) on joukon ainoa tyttö. 11-vuotias(syntymäpäivä toukokuussa). Syntyi Japanissa, mutta muutti Italiaan. Izumi sopeutui hyvin Italiaan, mutta palattuaan Japaniin hän ei ymmärtänyt japanilaisia sosiaalisia koodeja eikä suorasukaisen persoonansa takia sopeutunut. Tästä syystä hänen luokkatoverinsa vieroksuivat häntä ja hänestä tuli yksinäinen. Izumi on sisukas ja itsepäinen, sellainen, joka ei mene ryhmän mukana. Hän on avoin ja sanoo mitä ajattelee, joskus jopa loukkaavasti, muttei tarkoita sitä. Hän on tietoinen Junpei ihastuksesta, mutta pitää tätä vain hyvänä ystävänä. Izumilla on Tuulen Henget. Ääninäyttelijänä Ishige Sawa.

Tomoki Himi(氷見 友樹: himi tomoki) on joukon nuorin. 9-vuotias. Tomoki on aluksi itkupilli, mutta hän on myös lempeä, rohkea ja vaatimaton. Hän ei hyväksy kiusaamista, mikä johtuu siitä, että häntä itseään on kiusattu. Tomokin vanhemmat hemmottelivat häntä. Hänen vanhempi veljensä Yutaka ei hyväksynyt tätä ja kieltäytyi lellimästä Tomokia sanoen, että tämä ei ikinä oppisi tekemään asioita itse, jos hän olisi riippuvainen toisista ihmisistä. Tämän vuoksi Tomoki luuli, ettei hänen veljensä rakasta häntä. Tomoki ihailee Takyaa. Tomokilla on Jään Henget. Ääninäyttelijänä Kumiko Watanabe.

Takuya Kanbara( 神原 拓也:kanbara takuya) on energinen ja seikkailunhaluinen. Hän on 11-vuotias(syntynyt elokuussa) ja pelaa jalkapalloa. Hänellä on hyvä sydän ja vahva oikeudentaju. Hän yrittää thedä kaikkea, mitä uskoo olevan oikein. Hän on kuumapäinen ja itsepäinen. Tyypillinen kakkulapoika: toimii ensin ja ajattelee vasta sitten, mikä joskus aiheuttaa riitaa muiden valittujen kanssa. Takuya asuu äitinsä Yurikon, isänsä Hiroakin ja pikkuveljensä Shinyan kanssa. Takyalla on Tulen Henget. Ääninäyttelijänä Junko Takeuchi.

Junpei Shibayama(柴山 純平: shibayama junpei) on joukon vanhin. 12-vuotias. Hän on suurikokoinen ikäisekseen ja äänekäs, mutta myös lempeä ja on aina ensimmäisenä piristämässä ystäviään. Hän on älykäs ja tietäväinen(mutta ei kuitenkaan eriyisen hyvä oppilas) ja taitava taikuri, jonka vuoksi hänen luokkatoverinsa pitävät hänestä. Tästä huolimatta Junpei tunsi itsensä yksinäiseksi. Junpeilla on aina mukanaan suklaata. Hänellä on Ukkosen Henget. Ääninäyttelijänä Masato Amada.

Kouji Minamoto on 11- vuotias. Hän on joukon yksinäinen susi ja alussa hän ei kulkenut toisten matkassa. Kouji asuu isänsä Kousei ja äitipuolensa Satomin kanssa. Hänellä on kaksoisveli Kouchi, joka asuu heidän äitinsä Tomokon luona. Kouji ja Koichi joutuivat eroon toisistaan, kun vanhemmat erosivat ja heille kummallekin kerrottiin, että vahnempi, josta hän joutui eroon oli kuollut eikä kummallekaan kaksoselle kerrottu, että hänellä on veli. Koujilla on Valon Henget. Ääninäyttelijänä Hiroshi Kamiya.

Kouchi Kimura on Koujin kaksosveli. Kouchi on ensimmäisenä syntynyt kaksonen. Kun hänen isoäitinsä kertoi kuolivuoteellaan, että Kouchilla on veli, Kouchi jäljitti Koujin ja tarkkaili häntä yrittäen kerätä rohkeutta puhua hänelle. Kouichi on hyvin ujo ja sulkeutunut. Hänellä on Pimeyden Henget. Ääninäyttelijä Kenichi Suzumura.

 

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com