Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Adventure 02(デジモンアドベンチャー02:dejimon adobenchaa 02) on toinen Digimonanime. Numerot 02 tarkoittavat vuotta 2002. Sitä pitäisi löytyä ainakin Youtubesta. Kolme vuotta on kulunut Adventuren tapahtumista. Digimaailmaa uhkaa uusi vaara: Digimonkeisari, jonka rakentamat Pimeät tornit estävät tavallisen evoluution. Avuksi kutsutaan kolme uutta lasta, joiden digimonkumppanit pystyvät Haarniskaevoluutioon. Myös kaksi edellisen kauden valittua, Takeru ja Hikari liittyvät pian joukkoon.

Ohjaaja: Yukio Kaizawa

Studio: Toei Animation

Kanava(Japanissa): Fuji TV

Kesto: 2.4.2000-25.3.2001(50 jaksoa)

Elokuva(t): Digimon Adventure 02: Hurrikaanilaskeutuminen!! Korkein evoluutio!! Kultaiset Digimielet(ハリケーン上陸!!超絶進化!!黄金のデジメンタル:harikeen chouriku chouzetsu shinka ougon no dejimentaru), Diaboromonin vastaisku(ディアボロモンの逆襲:diaboromon no gyakushuu)

CD-draamat: Tie Haarniskaevoluutioon(道ヘのアーマー進化:michi he no aamaa shinka), Ovi kesään(夏ヘの扉:natsu he no tobira), Digimon Advneture 02 Alkuperäinen tarina: Vuosi 2003 -Kesä-(オリジナルストーリ2003年-夏-:orijinaru sutoori(Original Story) 2003nen -natsu-), Yamato Ishida Tegami ~Letter~(Kirje)

Pelit: Digimon Adventure 02: D-1 Tamer(D-1テイマー:Dii wan teimaa(D-1 kesyttäjä)), Digital Partner(デジタルパートナー:dejitaru paatonaa(Digitaalikumppani)), Tag Tamers(タッグテイマー:taggu teimaa(Merkkikesyttäjä))

Alkutunnari(t): Target ~Akai Shougeki~(esittäjä: Kouji Wada)

Lopputunnarit: Ashita wa atashi no kaze ga fuku, Itsumo Itsudemo Molempien esittäjänä AiM

Muita kappaleita: Break Up(Haarniskaevoluutiomusiikki), Beat Hit(Liittoevoluutiomusiikki) Molempien esittäjänä Miyazaki Ayumi, Boku wa boku datte(esittäjä: Kouji Wada, kuultu jaksossa kahdeksan), Bokura no Digital World(esittäjänä Kouji Wada, AiM ja hahmojen ääninäyttelijät, kuultu jaksossa 50), Sun Goes Down(esittäjä: AiM, kuultu jaksossa 50)

Hahmot(vasemmalta oikealle, ylhäältä alas):

Hikari Yagami(八神ヒカリ:yagami hikari): Hikari oli Adventuren kahdeksas lapsi. Adventuressa hän oli kahdeksan, mutta nyt hän on 11. Hän käy Odaiban ala-astetta. Hikari on mukava ja lempeä ja löytää aina ihmisistä parhaat puolet ja pyrkii välttämään taistelua aina, kun mahdollista. Hän laittaa myös muiden hyvinvoinnin omansa edelle. Hänen kumppaninsa on Tailmon ja tunnuksena valo. Ääninäyttelijänä Araki Kae(Tri:ssa M.A.O)

Takeru Takaishi: Takeru on samalla luokalla kuin Hikari. Ääninäyttelijänä: Taisuke Yamamoto

Miyako Inoue(井ノ上京:inoue miyako) on intohimoinen, dynaaminen, itsepäinen, nenäkäs ja impulsiivinen ja harvemmin muuttaa mielipidettä. Hän on myös rehellinen, myötätuntoinen ja reilu. Hän on myös taitava teknologian kanssa ja kuuluu tietokonekerhoon. Hän on 12-vuotias ja käy samaa koulua kuin muutkin valitut. Miyako on suuren perheen nuorin. Hän asuu vanhempiensa ja isoveljensä Mantaroun ja kahden isosiskon, Momoen ja Chizurun kanssa. Perhe omistaa pienen lähikaupan, Ai-Martin, josta Miyako hakee usein valituille ruokaa. Miyakon kumppanina on Hawkmon ja hänellä on Rakkauden ja Rehellisyyden digimielet. Ääninäyttelijänä Rio Natsuki.

Daisuke Motomiya(本宮大輔:motomiya daisuke) toimii joukon johtajana. Daisukella oli aluksi omat kakkulat, mutta ne menivät rikki, joten Taichi antoi omansa Daisukelle. Daisuke kuuluu samaan jalkapallojoukkueesen, jossa Taichi oli. Hän on myös samalla luokalla Takerun ja Hikarin kanssa. Edeltäjänsä, Taichin tavoin Daisukekin toimii edelleen ja ajattelee vasta sitten. Vaikka tilanne olisi millainen, Daisuke uskoo, että siitä selviää jotenkin. Daisuke myös uskoo vahvasti ihmisiin ja pyrkii aina ystävystymään. Daisuke asuu vanhempiensa ja isosiskonsa Junin kanssa. He ovat varsin normaali perhe, vaikka vanhemmat ovat hieman muistamattomia ja Daisukelle tulee usein kinaa siskonsa kanssa. Daisuken kumppanina on V-mon ja hänellä on Rohkeuden ja Ystävyyden digimielet. Ääninäyttelijänä Reiko Kiuchi.

Iori Hida(氷田伊織:hida iori) on joukon nuorin, mutta kypsin. Hän on vakava, mutta viisas ikäisekseen. Hän on myös filosofinen ja kohtelias. Hän arvostaa rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja seisoo itsepäisesti mielipiteidensä takana. Hän asuu äitinsä Fumikon ja isoisänsä Chikaran kanssa. Hänen isänsä Hiroki, joka oli poliisi kuoli ulkomailla suojellessaan merkkihenkilöä. Iori harrastaa kendoa, jota hänen isoisänsä opettaa hänelle. Iorin digimonkumppanina on Armadimon ja hänellä on Tiedon ja Luotettavuuden digimielet.

Ken Ichijouji(一乗寺賢:ichijouji ken) on erittäin kiltti ja kohtelias toisille. Ken on 11-vuotias. Hänestä tuli valittu lapsi ennen muita. Ensimmäisellä matkallaan Digimaailmaan hän sai Pimeden siemen niskaansa(Siis ihan kirjaimellisesti), joka teki hänestä myöhemmin erittäin älykkään ja urheilullisen. Ken asuu Tamachissa(Ei siis Odaibassa kuten muut valitut) vanhempiensa kanssa. Hänellä oli myös vanhempi veli Osamu, joka kuoli. Pienenä Ken eli veljensä varjonsa. Osamu oli erittäin menestyvä opinnoissa ja kaikki kehuivat häntä eikä kukaan tuntunut huomaavan Keniä. Kenin digimonikumppanina on Wormmon ja tunnuksena lempeys. Ääninäyttelijänä Romi Paku.

Digimonkeisarina(デジモンカイサー:dejimon kaisaa(Digimon Kaiser)) Ken on kylmä ja sadistinen ja nauttii tuskan näkemisestä. Hänestä Digimaailma on peliä. Muututtuaan takaisin hyväksi Ken katui syvästi tekojaan Digimonkeisarina.

Genki on D-1 turnaukseen osallistunut kesyttäjä pelissä D-Tamer. D-1 Tamer:ssa kentällä on aina kerrallaan kolme digimonia.

Kazuya on samasta pelistä.

Jouji on myös D-1 Tamer:sta.

Hiroyuki on turnauksessa myös.

Rieko on pakollinen tyttö tässä joukossa.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com