Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Adventure(デジモンアドベンチャー:dejimon adobenchaa(Digimon Seikkailu)) on ensimmäinen Digimonanime. Adventurea voi katsoa ainakin Youtubesta(subattuja jaksoja on ainakin ollut). Seitsemän lasta ovat kesäleirillä kunnes he joutuvat toiseen mailmaan, Digimaailmaan, jossa heille selviää, että he ovat Valittuja lapsia ja, että heidän pitää pelastaa Digimaailma pahoilta voimilta. Myöhemmin heidän joukkonsa liittyy kahdeksas lapsi.

Ohjaaja: Hiroyuki Kakudo

Studio: Toei Animation

Kanava(Japanissa): Fuji-TV

Kesto: 7.3.1999-26.3.2000(54 jaksoa)

Elokuva(t): Digimon Adventure, Digimon Adventure: Meidän sotapelimme(ぼくらのウォーゲーム:bokura no uoo geemu), lisäksi lyhytelokuva Digimon Adventure 3D: Digimon Grand Prix

CD-draamat: Hahmolaulut+Mini Drama 1,2 ja 3, Digimon Advneture Alkuperäinen tarina: 2½ vuoden tauko

Pelit: Cathode Tamer(カトードテイマー:katoodo teimaa(Katodikesyttäjä)), Anode Tamer(アノードテイマー:anoodo teimaa(Anodikesyttäjä)): 16.12.1999 Wonderswanille julkaistu peli, jossa Ryo Akiyaman pitää Taichin Digivicen ja Agumonin avustuskella pelastaa Adventuren Valitut lapset, jotka Milleniumon on vanginnut. Digimon Adventure: Animen tarinaa seuraava RPG, joka julkaistaan 17.3.2013 PSP:lle.

Alkutunnari(t): Butterfly(esittäjä: Kouji Wada)

Lopputunnari(t): I Wish ja Keep On. Molemmat AiMin kappaleita.

Muita kappaleita: Brave Heart(esittäjä: Miyazaki Ayumi, evoluutiomusiikki), Seven(esittäjä: Kouji Wada, kuultu muutamissa jaksoissa)

Hahmot(vasemmalta oikealle):

Takeru Takaishi(高石タケル:takaishi takeru) on iloinen ja optimistinen sekä kohtelias ja ystävällinen kaikille. Adventuressa hän on kahdeksan vuotias. Hänen molemmat vanhempansa työskentelvät media-alalla. Hänen isänsä Hiroaki Ishida(vanhemmat ovat eronneet) työskentelee Fuji TV:llä ja hänen äitinsä Natsuko Takaishi on journalisti. Takerulla tiedetään olevan myös isoisä Michel Takaishi, joka asuu Ranskassa. Takerun digimonkumppani on Patamon ja hänen tunnuksensa on toivo. Ääninäyttelijänä Konishi Hiroko(Tri:ssa Junya Enoki)

Yamato Ishida(石田ヤマト:ishida yamato) on Takerun isoveli. Hän on Adventuressa 11-vuotias. Yamato on yksinolija, mutta erittäin suojeleva veljelleen. Yamato on kylmäpäinen ja järkeilevä, mutta myös temperamenttinen ja hänelle tulee usein riitaa Taichin kanssa. Yamto on myös musikaalinen. Hän soittaa huuliharppua. Hänen kumppaninsa on Gabumon ja tunnus ystävyys. Ääninäyttelijänä Yuuto Kazama.(Tri:ssa Hosoya Yoshimasa)

Sora Takenouchi(武之内空:takenouchi sora) on luotettava ja pyrkii huolehtimaan toisista. Sora on samalla luokalla kuin Yamato. Hänen isänsä Haruhiko Takenouchi työskentelee Kioton yliopiston professorina, joten Sora asuu yleensä äitinsä Toshiko Takenouchin kanssa, joka omistaa kukkakaupan. Soran kumppanina on Piyomon ja tunnuksena rakkaus. Ääninäyttelijänä Yuuko Mizutani(Tri:ssa Suzuko Mimori)

Taichi Yagami(八神太一:yagami taichi) on seikkailunhaluinen ja toimii joukon johtajana. Taichi käy Adventuressa Odaiban ala-astetta, jossa hän on samalla luokalla Yamton ja Soran kanssa. Taichi yleensä toimii ennen kuin ajattelee. Tämän vuoksi hän joutuu joskus katumaan seurauksia, mutta Taichi tekee kaikkensa korjatakseen tilanteen ja pelastakseensa perheensä ja ystävänsä. Taichi asuu liikemies-isänsä Susumun, kotiäitinä toimian Yuukon ja pikkusiskonsa Hikarin kanssa. Taichi on erittäin suojeleva siskoaan kohtaan. Taichin kumppanina on Agumon ja tunnuksena rohkeus. Ääninäyttelijänä Toshiko Fujita(Tri:ssa Natsuki Hanae)

Koushirou Izumi(泉光子郎:izumi koushirou) on tietokone-ekspertti ja hän kantaa aina mukanaan kannettavaa tietokonetta. Koushirou on erittäin utelias ja on aina tekemässä teorioita ja yrittää ymmärtää maailmaa ympärillään. Koushirou pelasi samassa jalkapallojoukkueessa kuin Taichi ja Sora.(Vaikkei ole kovin hyvä jalkapallossa.) Koushiroun biologinen isä oli matemaatikko, joka työskenteli yliopiston lehtorina. Hän ja Koushiroun biologinen äiti kuolivat auto-onnettomuudessa. Hänen isänsä kaukainen sukulainen Masami Izumi ja hänen vaimonsa Yoshie olivat menettäneet oman biologisen lapsensa vähän ennen onnettomuutta. He adoptoivat Koushiroun. Koushirou oli pitkään tietämätön tästä. Adventuressa Koushirou on kymmenen vuotias. Hänen kumppaninsa on Tentomon ja tunnus tieto. Ääninäyttelijänä Umi Tenjin(Tri:ssa Mutsumi Tamura)

Mimi Tachikawa(太刀川ミミ:tachikawa mimi) rakastaa muotia ja vaaleanpunaista. Hän on myös hieman hemmoteltu ja valittaa usein. Hän on kuitenkin mukava ja herkkä tyttö, joka välittää ystävistään. Mimi on rakastavaisen ja huolettoman perheen ainoa lapsi. Hänen vanhempansa Keisuke Tachikawa ja Satoe Tachikawa ovat erittäin rakastavaisia ja tunteellisia ja käyttäytyvät usein kuin nuoripari ja usein hemmottelevat Mimi, mistä hän nauttii. Mimi on Adventuressa kymmenen ja hänen kumppaninsa on Palmon ja tunnus rehellisyys. Ääninäyttelijänä Ai Maeda(Tri:ssa Hitomi Yoshida)

Jou Kido on joukon vanhin. Hän on Adventuressa 12-vuotias. Koska Jou on vanhin hän tuntee olevansa vastuussa toisista. Vaikka Jou on hermoileva ja kömpelö, hän on erittäin luotettava ja vastuullinen. Jou asuu vanhempiensa ja kahden vanhemman veljensä Shinin ja Shuun kanssa. Hänen isänsä on lääkäri ja se on perheen tapa, joten Shin aikoo lääkäriksi ja Shuu opiskelee Kioton yliopistossa Anthropologiaa. Jou ei kuitenkaan halua lääkäriksi. Joun kumppanina on Gomamon ja tunnuksena luotettavuus. Ääninäyttelijänä Kikuchi Masami(Tri:ssa Junya Ikeda)

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com