Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon World X(jotkut tuntevat ehkä paremmin nimellä Digimon World 4)(デジモンワールドX:dejimon waarudo X(Digimonmaailma X) on 6.1.2005 julkaistu peli Playstation 2:lle, jossa ei ole kesyttäjiä. Pelata voi Agumonilla, V-monilla tai Dorumonilla.

Digimon World: Digital Card Battle(デジタルカードバトル:dejitaru kaado batoru(Digitaalinen korttitaistelu) on 22.12.1999. julkaistu peli Playstationille.

Digimon Battle Serveriä(デジモンバトルサーバー:dejimon batoru saabaa(Digimontaisteluserveri) kutsuttiin alunperin Digimon Onlineksi. X2Online pyöritti sitä.

Digimon Championship(デジモンチャンピオンシップ:dejimon chanpionshippu(Digimonmestaruus)) on 14.2.2008 julkaistu peli Nintendo DS:lle. Joka neljäs vuosi järjestetään turnaus, jossa päätetään kuka on kaikkein paras kesyttäjä.

Digimon Park(デジモンパーク:dejimonpaaku(Digimonpuisto)) on 26.7.2001. julkaistu peli.

Digimon Racing(デジモンレーシング:dejimon reeshingu(Digimonkilpailu) on 1.4.2004 julkaistu peli Gameboy Advancelle. Pelissä digimonit ajavat kilpaa. Valittavana on Digimon Adventuren kumppanidigimonit, sekä lukitut hahmot, V-mon, Guilmon ja Agnimon.

Digimon X Arena(デジモンクロスアリーナ:dejimon kurosu ariina) on taistelulaite, jotai voi käyttää Digimon Xros Loaderin(V-Pet).

Digital Monster: Card Game Ver. WSC(デジタルモンスターカードゲームVer.WonderSwan Color: dejitaru monsutaa kaado geemu Ver. WonderSwan Color) on 16.3.2002 julkaistu peli WonderSwan Color -pelikonsolille.

Digital Monster: D-Project(デジタルモンスターディープロジェクト:dejitarumonsutaa dii purojekuto) on 3.8.2002 julkaistu peli WonderSwan -pelikonsolille. Pelissä on nimetön kesyttäjä, jonka ensidigimon on Botamon. Pelissä digimoneista on data-, rokote- ja virusversiot.

Digimon Crusader(デジモンクルセイダー:dejimon kuruseidaa)(Digimon Ristiretki) on älypuhelimille julkaistu peli. Se julkaistiin ensin 3.12.2012 iOS:lle ja 29.7.2013 Androidille. Se on jatkoa korttipeli Digimon Jintrixille ja se päättyi 26.11.2014.

Digimon Collectors(デジモンコルクターズ:dejimon korukutaazu)(Digimon Keräilijät) on älypuhelimille 8.11.2011 julkaistu TCG -tyylinen peli.

Digimon Fortune(デジモンフォーチュン:dejimon foochun) on 11.7.2013. julkaistu peli PC:lle.

Digimon All-Star Rumble on 11.11.2014 julkaistu peli XBox360:lle ja PS3:lle.

Digimon Linkz on 2015 älypuhelimimille julkaistu peli.

Digimon World: Card Arena(デジモンワールドカードアリーナ:dejimon waarudo kaado ariina(Digimonmaailma: Korttiareena) on 21.12.2000 julkaistu peli Playstationille.

Digimon Masters on korealainen peli PC:lle. Hahmoina Saversista tutut kesyttäjä.

Digimon RPG on korealainen peli PC:lle. Sen englanninkielinen versio on nimeltään Digimon Battle. Hahmoina Digimon Tamersista tutut kesyttäjät(Takato, Jenrya, Ruki ja Juri).

Digimon Battle Junction(デジモンバトルジャクション:dejimon batoru jankushon(Digimontaisteluliittymä) on kannettava peli osana Bandain Pelataan -TV-sarjaa.

Digital Monster: Version S. Digimon Tamers on 23.9.1998 julkaistu peli Sega Saturn -systeemille. V-Petin kaltainen peli, jossa hakkerit hyökkäävät Digimaailmaan ja pelaajan on digimonkumppaninsa kanssa pysäytettävä ne.

Lisäksi: Digital Monster Version Wonderswan, Pocket Digimon World(Taskudigimonmaailma), Pocket Digimon World: Cool & Nature Battle Disc(Taskudigimonmaailma: viileä & luontotaistelulevy) ja Pocket Digimon World: Wind Battle Disc(Taskudigimonmaailma: Tuulitaistelulevy)

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com