Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Digimon Story(デジモンストーリー:dejimon sutoorii(Digimontarina)) on 15.6.2006 julkaistu peli Nintendo DS:lle.

Digimon Story: Sunburst(デジモンストーリサンバースト:dejimon sutoorii sanbaasuto(Digimontarina: Aurinkoräjähdys) on 29.3.2007 julkaistu peli Nintendo DS:lle, jossa ollaan jäsenenä Valohampaan(ライトファング:raitofangu(Light Fang)) organisaatiossa.

Koh(コウ:kou) on Digimon Story: Sunburstin kakkulapoika.

Glare on Valohampaan komentaja. Hänen kumppaninsa on Ophanimon.

Digimon Story: Moonlight(デジモンストーリームーンライト:dejimon sutoorii muunraito(Digimontarina: Kuunvalo) on Sunburstin kanssa samaan aikaan julkaistu peli, joka kertoo saman tarinan kuin Sunburst, mutta eri näkökulmasta. Moonlightissa ollaan jäsenenä Yökynnen(ナイトクロウ:naitokurou(Night Claw)) organisaatiossa.

Sayo(サヨ:sayo) on Digimonin historian ensimmäinen kakkulatyttö.

Julia on Yökynnen komentaja. Hänen kumppaninsa on ChaosDukemon.

Digimon Story: Lost Evolution(デジモンストーリーロストエボリュション:dejimon sutoorii rosuto eboryushon(Digimontarina: Kadonnut evoluutio)) on 1.7.2010. julkaistu peli Nintendo DS:lle.

Shuu on Lost Evolutionin kakkulapoika. Hänen varsinainen kumppaninsa on Agumon, mutta pelin aikana hänellä on useita kumppaneita.

Kizuna on Lost Evolutionin kakkulatyttö. Pelissä voi pelata joko Shuulla tai Kizunalla.

Asuka on myös Lost Evolutionista. Hän on 11-vuotias.

Hiroyuki on samasta pelistä. Asuka on hänen serkkunsa. Hän on 11-vuotias.

Takuto on 7-vuotias.

Yui on Hiroyukin nuorempi sisko. Hän on 8-vuotias.

Uno(esp. Ykkönen) on yksi pelin pahiksia. Hän kuuluu Selector(Valitsija) -organisaation Bandits(Rosvot) -trioon. Hän on 22-vuotias.  Hän pitää itseään joukon johtajan, mutta hän on pelkurimainen eikä kukaan kunnioita häntä.

Dos(esp. Kakkonen) kuuluu Bandits -trioon. Hän on 28-vuotias, joten hän on joukon vanhin. Hän on ironinen ja keikarimainen.

Tres(esp. Kolmonen) on Bandits -trion ainoa naispuolinen jäsen ja myös nuorin ja älykkäin. Vaikka hän näyttää söpöltä, hänellä on komentelva persoonallisuus ja hän on paha suustaan. Hän on myös Bandits:n "Äärimmäinen ase".

Digimon Story: Cybersleuth(デジモンストーリーサイバースルゥース:dejimon sutoorii saibaa surwuusu(Digimontarina: Kybersalapoliisi)) on vuonna 2015 julkaistava peli Playstation Vitalle.

Tämä on Digimon Story: Cyber Sleuth -pelin pelaajahahmo Ami Aiba. Hänen ääninäyttelijänsä on Rumi Ookubo.

Tässä taas on Takumi Aiba. Hän on pelaajahmon miespuolinen vaihtoehto. Hänen ääninäyttelijänsä on Yoshitsugu Matsuoka.


Cybersleuth:n protagonistit ovat mustatukkainen poika Arata Sanada, joka on entinen taitava hakkeri ja punatukkainen kakkulatyttö Nokia Shiramine, positiivinen tyttö, joka esittää rohkeaa, mutta on itseasiassa säikky.

Rie Sachibella sanotaan olevan pehmeä luonne, mutta hän on myös itsevarma ja jos hän päättää tehdä jotain hän vie sen loppuun asti.

Yuugo Kamishiro(神代勇吾:kamishiro yuugo)kuuluu Zaxon -organisaatioon. Hän on Yuuko Kamishiron isoveli. Kumppanina hänellä on Pabumon. Hänen ääninäyttelijänsä on Murase Ayumu.

Yuuko Kamishiro(神代悠子:kamishiro yuuko) on Yuugo Kamishiron pikkusisko. Hänkin kuluu Xaxon -organisaatioon. Kumppaneina hänellä on RiseGreymon ja Mugendramon. Ääninäyttelijänä Ito Kanae.

Fei kuuluu samaan organisaatioon. Hänen ääninäyttelijänsä on Ryuu Seira.

Tässä on Oruru.

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory(Digimontarina: Kybersalapoliisi Hakkerin muisto) on vuonna 2017 julkaistava peli Playstation 4/Playstation Vitalle.

Keisuke Amazawa(天沢ケイスケ:amazawa keisuke) kuuluu Hudie -organisaatioon.

Erika Mishima kuuluu myös Hudie -organisaatioon. Hänen kumppaninsa on Wormmon.

Ryuuji Mishima on Erika Mishiman isoveli. Myös hän kuuluu Hudie -organisaatioon. Hänen kumppaninsa on Cyberdramon.

Chitose Imai(今井千歳:imai chitose) kuulu myös Hudie -organisaatioon. Hänen kumppaninsa on Ankylomon.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com