Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Tinkermon(ティンカーモン:tinkaamon)

taso(レベル:reberu): lapsi(成長期:seichouki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型(タイプ:taipu)): keiju(妖精型:youseigata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Speed Nightmare(Nopeuspainajainen): vetää vastustajan painajaiseen nopeasti vaikuttavilla hallusigeeneillä myrkyllisestä keihäästään, Nightmare Pandemic(Painajaisyleellinen): ampuu jostakin  kehonsa osasta tai koko kehosta lamaannuttavia neuloja, Fairy Powder(Keijupöly): levittää siivistään pölyä, joka muuttaa noin puolet niistä vauvoiksi, jotka se peittää, Petermon Syndrome(Petermonsyndrooma): johdattaa Petermonin kanssa Petermonin houkutuksiin joutuneet vastustajan Mikä-mikä-mikämaahan

nimen alkuperä: Tinker bell, suomeksi Helinä on keiju näytelmässä Peter Pan.

evoluutio:

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa, mangassa Cd-Draamassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista ja peleistä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Keijudigimon, joka aina seuraa Petermonia ja tekee parhaansa Petermonin kanssa rakentaakseen Mikä-mikä-mikämaan, lasten maailman. Tinkermon on hyvällä tuulella ollessaan Petermonin kanssa, mutta jos Tinkermon jää huomiotta se iskee Petermonia vihaisena ja lentää pois. Tämän jälkeen se lähtee etsimään Petermonia ja ottaa säyseästi vastaan hemmottelua. Tinkermonin siivet hohtavat ja koska hohteen voimakkuus muuttuu Tinkermonin ollessa kiihtynyt, siipiin katsominen on hyvä tapa päätellä Tinkermonin mieliala. Jos joku pilkkaa Tinkermonin pientä ulkomuotoa, ne kärsivät kauhean koston.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com