Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Ginkakumon(ギンカクモン:ginkakumon)

taso(レベル:reberu): aikuinen(成熟期:seijukuki)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型(タイプ:taipu)): peikko(鬼人型:kijingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Kiendan(Peikkotuliluoti), Ginkaku tokkan(Hopeasarviryntäys), Kin Gin Raimeigeki(Kulta Hopea Ukkosenjyrähdyshyökkäys), Kyaku Kiendan(Käänteinen hyökkäystuliluoti)

nimen alkuperä: Ginkaku("Hopeasarvi")on japanilainen nimi Yinjiaolle, eräälle 'Matka länteen -kertomuksen hahmolle. Ginkaku on Kinkakun veli.

evoluutio:

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa, mangassa Cd-Draamassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa, mangassa ja CD-draamassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista ja peleistä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut:

muuta: Ginkakumon on suuri vaitelias poika, joka isosiskonsa Kinkakumonin kanssa pelätään "Kulta- ja hopeaonisisaruksina. Beni Hisago, jota Ginkakumon kantaa selässään on on Kinkakumonin juomaa ja sen sanotaan olevan yhteydessä toiseen ulottuvuuteen ja ne, jotka imeytyvät sinne muunnetaan alkoholiksi. Ginkakumon on aina huolissaan siskostaan ja katselee aina lämpimästi jopa Kinkakumonin kurittomuutta ja jos joku häikäilemätön tyyppi lähestyy siskoa, Ginkakumon heittää ne voimalla, joka voi vavisuttaa vuorta. Jos Kinkakumon kapuaa Ginkakumonin vatsassa olevaan ohjaamoon, Ginkakumonin voimat kasvavat niin suuriksi kuin vain voi olettaa isosiskolta ja pikkuveljeltä.


Tämä on Ginkakumon Promote(ギンカクモンプロモート:ginkakumon puromooto(Ginkakumon Ylennys)).

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com