Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Sagomon(サゴモン:sagomon)

taso(レベル:reberu): täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): virus(ウイルス種:uirusushu)

tyyppi(型(タイプ:taipu)): ihmidemoni(魔人型:majingata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Koyou Houjou Kamo no Jin(Kyouyou Hyoujou: Pyörremuodostelma): nostattaa vesipatsaan pyörittämällä sauvaansa, Kyou Hyoujouta, Koyou Houjou: Taki no Jin(Koyou Houjou: Vesiputousmuodostelma), Getsugazan(Kuunhammasviilto)

nimen alkuperä: Sa Gojou on japanilainen nimi Shaa Wujinille, hahmolle Matka länteen -romaanissa(Katso myös: Shawujinmon)

evoluutio: Babumon - Motimon - Gotsumon - Tortomon - Sagomon - Xuanwumon

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Tortomon

muut:

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)): Xros-UpArresterdramon(Arresterdramonin kanssa)

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset): Xuanwumon

muut:

muuta: Digimon, joka on karkotettu Digimaailman taivaasta ja joka putosi Pohjoisen Siltasaaren takametsiin. Sagomon on yleensä iloinen ja vitsaileva, mutta jos se koskettaa vyötäröllään olevia kalloja se muuttuu raivoisaksi. Jos yksikin kallo katoaa, Sagomon muuttuu kauhistuttavaksi digimoniksi. Sagomonin sauva, Kyouhoujou demonstroi hurjaa tuhoavaa voimaa.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com