Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nimi(名前:namae): Sanzomon(サンゾモン:sanzomon)

taso(レベル:reberu): täydellinen(完全体:kanzentai)

attribuutti(種:shu tai 属性:zokusei): rokote(ワクチン:wakuchin))

tyyppi(型(タイプ:taipu)): munkki(僧侶型:souryogata)

kenttä(フィールド:fiirudo): ei tietoa

datakoko: ei tietoa

aseet: Toshishun Kyou(Du Zichun sutra): palauttaa villin digimon järkiinsä pakottamalla tämän kuuntelemaan päättymättömiä kiitollisuuden sanoja, Kochoumu-kyou(Perhosunisutra): ilmentää kärsimäsnä koettelemukset ja suihkuttaa ne vihollisen päälle, Mugen Danmakushin-kyou(Päättymätön patosydänsutra): esittää illuusion, että sen rukousnauhat hyökkäävät päättymättömästi kaikista suunnista murskaten vastustajan itseluottamuksen

nimen alkuperä: Sanzo on japanilainen lukutapa Saanzagille, joka tulee Tang-Sanzangista, joka on vaihtoehtoinen nimi Xuazangille, buddhalaiselle munkille romaanista Matka länteen.

evoluutio: YukimiBotamon - Nyaromon - Plotmon - Tailmon - Sanzomon - Shakamon

pienemmät muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Tailmon

Suuremmat muodot:

Näin asia todistetusti on(animessa tai mangassa(myös päättelemällä muista todistetuista muodoista)):

yleiset käsitykset korteista, peleistä ja V-Pet:stä(myös muunnosperustelut ja yhteiset nimet sekä todistettujen muotojen yhdistymiset):

muut: Shakamon

muuta: Munkkidigimon, joka vaeltelee ympäri digimaailmaa saavuttakseen valaistuksen, kestää monia koettelemuksia ja harjoittaa askeesia. Vaikka Sanzomon ei kanna aseita, se vapauttaa useita tekniikoita lausumalla sutria. Puhdistettu energia, jota tarvitaan valaistumiseen on koottu Sanzomonin Digiytimeen ja sanotaan, että jos tämän energian varastaa, vapautuu kaikista haavoista ja sairauksista ja saa kuolemattomuuden, mikä houkuttelee monia ahneita digimoneja. Viholliset eivät kuitenkaan ole ainoita, joita Sanzomon vetää puoleensa. Niiden joukossa on digimoneja, jotka etsivät vastauksia ja totuutta sekä ihailevat Sanzomonia ja matkaavat tämän kanssa.

 

©2019 Digimon Sekai - Koska suomalaiset digimonfanit ansaitsevat parempaa - suntuubi.com